2011. december 5. 9:37.

eletvezetes „ÖN-KÉP-VISELET – színnel-lélekkel” elnevezéssel kiscsoportos életvezetési és életmódjavító tréning-foglalkozást szervez Terézváros lakói számára december 17-én és 18-án a 6. kerületi önkormányzat, a Magyar Művészet- és Szocioterápiás Egyesület, valamint a Napszikra Életvezetési és Terápiás Stúdió.

Az ingyenes, 10 órás foglalkozáson azon szociális érintettek – például munkanélküliek, gyermeküket egyedül nevelő szülők, leszázalékoltak, nagycsaládosok vagy kisnyugdíjasok – vehetnek részt, akik szakember segítségével javítanának életvitelükön. Olyan 6. kerületi lakókat várnak a szervezők, akik úgy érzik, családi, párkapcsolati, vagy munkahelyi témában önképviseleti támogatásra szorulnak.

„ÖN-KÉP-VISELET – színnel-lélekkel” alaptémái:

  • Ki vagyok, honnan jövök, merre tartok?
  • Mit tehetek önmagamért?
  • Merjünk segítséget kérni!
  • Miért fontos az önismeret? A sorsom én vagyok?
  • Miként képviselhetem saját érdekeimet?
  • Testi, lelki, gondolati kölcsönhatások: az EGÉSZ-ség, vagyis a teljes élet alapjai a mindennapokban

A tréningeket Benkó Erzsébet művészet- és szocioterapeuta, relaxációs tréner, Pálvölgyi Krisztina transzperszonális terapeuta, speciális spirituális tanácsadó, Pápai Ildikó művészet- és szocioterapeuta, kommunikációs- és stílustréner, valamint Uhlár Mónika életvezetési- és karrier tanácsadó tartja.

Az életvezetési hétvége időpontja: 2011. december 17-18., szombat és vasárnap. Mindkét nap délelőtt 10 órától délután 3 óráig tartanak a foglalkozások

Helyszín: Napszikra Életvezetési és Terápiás Stúdió (Budapest, 6. kerület Bajnok u. 1)

Jelentkezni e-mailben, az info@napszikra.hu címen lehet. A szervezők felhívják a figyelmet, hogy a kétnapos foglalkozás limitált létszámú, így a jelentkezés sorrendjében kerülnek rögzítésre a résztvevők.

További információ a napszikra.hu oldalon található.

A következő híreink is érdekelhetik:
Ingyenes Hüllő Show a Savoya Parkban

Ingyenes Hüllő Show a Savoya Parkban

2011. október 26. 10:23.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2827 w=320 h=80 float=left]A túlzásba vitt csokoládé- és cukorfogyasztás több szempontból is egészségtelen a gyerekre nézve. Mikulás táján érdemes ...