2011. augusztus 15. 14:59.

sorfesztival Négynapos sörünnep vár mindenkit a Budai Várban, az első ízben megrendezésre kerülő Budavári Sörfesztiválon. Az érdeklődők csaknem 100 féle folyékony kenyér közül válogathatnak kedvükre, ahol hazai és külföldi, ismert és kevésbé ismert söröket lehet megkóstolni. Sörfalu, sörsátrak, gasztronómiai különlegességek és koncertek várják a fesztiválozókat.

Az augusztus 25-28. között megrendezésre kerülő programot hagyományteremtő céllal indítják útjára. 20 éve nem volt hazánkban ilyen, számtalan kisebb-nagyobb sörmárkát felvonultató ünnep. A majdnem 100 féle sört bemutató fesztivál egyik résztvevője a Heineken Hungária lesz, amely saját világos és barna söreit, valamint az újdonságnak számító radlereket kínálja a szomjas nézelődőknek, de a sörgyár jóvoltából a  sörcsapolás fortélyait is megtanulhatják az érdeklődök.

A négynapos rendezvény a Hunyadi udvarban és az Oroszlános udvarban kerül megrendezésre. A sörbarátokat a szomjoltó italok mellett színes programok várják. Fellépnek a Dumaszínház humoristái és hatalmas koncertet ad többek között a Mystery Gang, Zorall, Jamie Winchester, valamint Gangxsta Zolee és a Kartel.

Az 1. Budavári Sörfesztivál nagykövete a Dumaszínház és a Showder Klub állandó fellépője, Aranyosi Péter lesz.

A következő híreink is érdekelhetik:
Budavári Borfesztivál

21. Budavári Borfesztivál – 2012.

2012. szeptember 7. 15:35.
Budavári Őszbúcsúztató Éjszakák

Budavári Őszbúcsúztató Éjszakák

2011. november 8. 12:05.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2084 w=320 h=80 float=left]Augusztusban Székesfehérváron a hagyományőrzésé a főszerep, hiszen már 16. alkalommal veszik birtokba Fehérvár belvárosát néptáncosok és ...