2013. január 25. 9:52.

Egy tolvaj drágaköveknek nézte az epeköveket, ezért ellopta.

Pár pillanatra milliomosnak érezhette magát az a tolvaj, aki egy kecskeméti családi házból némi készpénzt, 2 darab mágneses karkötőt és 145 darab drágakőnek vélt epekövet zsákmányolt.

A 76 esztendős Kulman Pálné, Ilonka néni álmában sem gondolta volna, hogy valakinek a 30 éve kioperált és azóta őrizgetett epeköveire fáj a foga. Pedig Attila, az 52 éves betörő elvitte őket.

A tolvaj január 21-én délelőtt 9 és 11 óra között betörte a ház ablakát, így bejutott az idős asszony otthonába, ahol a „mesés” kincsek várták. Ilonka néni a betörés után nem, csupán másnap vette észre, hogy a kerámiakorsóban őrizgetett ereklyék eltűntek. A gyanúsítottat január 23-án elfogták és őrizetbe vették.

epekövek

Ilonka néni nem gondolta, hogy kellhet valakinek az epeköve

Arról nem szól a fáma, hogy a betörő miként szembesült azzal, hogy a drágakövek valójában nem is drágakövek, miként azt sem tudni, hogy miért őrizgetett valaki 145 darab epekövet.

A fegyőrök szerint még most is fuldoklanak a röhögéstől a cellatársak a kecskeméti fogdán, hogy Attila, a „betörőkirály” drágakőnek nézte Ilonka néni epeköveit.

A következő híreink is érdekelhetik:
széf

Milliókat lopott az ál-Orbán Viktor

2012. november 9. 10:12.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Kovács Balázs

Feltehetően megtalálták a 18 éves Kovács Balázs holttestét, aki 2012. karácsonya előtt eltűnt iszkaszentgyörgyi otthonából. Egyelőre rejtély, mi történt a ...