2012. március 19. 9:41.

vv-feco_0 15 napon belül az utcára kerül VV Fecó és családja, ha nem rendezi tartozását. A Való Világ 5 dumagépe sikert, pénzt és csillogást remélt a közszerepléstől, ám helyette a hitelek és adósságok veszik körül. A család jelenleg kölcsönökből él és több mint 100.000 forinttal tartozik az önkormányzati bérlakás miatt. Fecó egyetlen reménye az RTL Klub által beígért pénz, amit a villába költözésért fog kapni.

Fecó azt hitte, hogy a Való Világ megoldja minden anyagi problémáját. Bár nem nyerte meg a játékot, úgy gondolta, ha eljárogat haknizni, akkor búcsút inthet a nyomorgásnak. Ezzel szemben a dumagépet sehova nem hívták fellépni, csupán a Házibuli Attilával című műsorban énekelt egyszer. A család tartozásai felhalmozódtak és kilakoltatási felszólítást is kapott, melynek értelmében Fecó két gyermekével és feleségével 15 nap múlva az utcára kerül, ha nem fizet. Fecó több mint 100.000 forint hátralékot halmozott fel az önkormányzattól bérelt lakás után.

A dumagép elmondása szerint rokoni és baráti kölcsönökből élnek, és komoly problémát jelent nekik a napi megélhetés. Míg Fecó a luxusbörtönben volt, addig sem volt jobb a család helyzete, ugyanis felesége otthon volt az 5 éves Fecókával és a 3 éves Kevinnel és 50.000 forintot kellett beosztaniuk, melyet kölcsönökkel toldottak meg.

Fecó egyetlen reménye az RTL Klub, ugyanis a csatorna több tízezer forintot ígért minden Való Világ szereplőnek a beköltözésért. Pontos összeget nem mondhat a valóságshow-szereplő, mivel az szerződésszegés lenne, de annyit elárult, hogy a pénzből ki tudja egyenlíteni az önkormányzati tartozását és családjával megúszhatja a kilakoltatást. Fecó intézkedett az önkormányzatnál és haladékot kért, amit meg is kapott, így még van egy kis idő, hogy befusson az RTL Klub utalása.

A csatorna hamarosan utolja a beígért összeget és az összes valóságshow-szereplő – Fecót is beleértve – valószínűleg még a héten megkapja a pénzt – mondta Dobsi Andrienn, a Való Világ sajtószóvivője.

A következő híreink is érdekelhetik:
Fecó

VV Fecót ismét elhagyta a felesége

2013. március 14. 13:56.
VV Fecó

VV Fecóék elvetetik a babájukat?

2012. június 13. 17:05.
Fecó

VV Fecó ismét apa lesz

2012. május 30. 11:34.

Hozzászólás írása:


Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 40 bytes) in /web/budapestkereso/helyitipp.hu/wp-includes/meta.php on line 571