2012. március 14. 9:33.

fekete-sereg A fekete sereg néven elhíresült bűnbanda tagjait összesen 153 év börtönre ítélte kedden a debreceni bíróság. A fekete sereg vezére, Magyar Róbert 2010 januárjában szökött meg a házi őrizetből, azóta bujkál a hatóságok elől. Magyar távolléte ellenére jogerősen tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott.

A fekete sereg 28 tagja enyhítésért folyamodott a bírósághoz, ám az ítélet szinte mindenkinek súlyosbodott.

Az ítélethirdetést rendkívül nagy biztonsági intézkedés előzte meg, és kommandósok lepték el az épületet. A banda tagjai összesen 153 év börtönt kaptak.

Magyar Róbert több mint két éve bujkál a rendőrség elől. Nemrég küldött egy levelet a bíróságnak, melyben ártatlanságát bizonygatja, ám a hatóságok nem hisznek neki és nagy erőkkel vizsgálják a levelet, amellyel talán eljuthatnak az ország legkeresettebb bűnözőjéhez. Már spanyol fejvadászok is ráálltak a keresésére, mert egyesek tudni vélik, hogy a férfi rokonai kinn élnek, míg más információk szerint Magyar most Mexikóban bujkál.

A fekete sereg prostitúcióval, védelmi pénzek beszedésével, tartozásbehajtással foglalkozott és akár ezer gengsztert is képes volt megmozgatni egyszerre. A szervezet azután bukott le, hogy 2003-ban megölték az alvilágban csak Ragyás Tóniként ismert bűnözőt.

A következő híreink is érdekelhetik:
Fekete Dávid

Fekete Dávidnak új barátnője van

2013. február 21. 14:18.
M. Róbert

Elkapták a fekete sereg vezérét

2012. augusztus 27. 9:28.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=3388 w=320 h=80 float=left]Éden Tamás életre szóló élménnyel gazdagodott az Éden Hotel 2 forgatása során, igaz nem kellemes, hanem ...