2012. október 16. 17:07.

A hagyományokhoz híven idén is megrendezésre kerül a híres Csabai Kolbászfesztivál október 19-22. között, immár 16. alkalommal.

Békéscsaba nem fukarkodik az „ételes” rendezvényekben, legyen szó a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádéról vagy épp a híres Lecsófesztiválról. A város most Magyarország és Közép-Kelet-Európa egyik legismertebb kolbászos eseményét rendezi meg az éhes látogatók legnagyobb örömére.

A Csabai Kolbászfesztivál az ínycsiklandó falatok mellett változatos kikapcsolódási lehetőséget garantál az enni és szórakozni vágyó vendégeknek. A négynapos fesztivál idején ország-világra szóló kolbászos versengések várják a látogatókat, de lesz disznótoros ételek kóstolója valamint disznóvágás-bemutató is, na és persze nem hiányozhat a bor és a pálinka sem.

csabai kolbászfesztivál

Csabai Kolbászfesztivál – Kolbász határok nélkül

A kiváló hangulatról népzenei, néptánc és szórakoztató zenei előadások gondoskodnak. Esténként neves előadók – például Gringo Sztár, Kerekes Band, Magna Cum Laude, Lajkó Félix, Hooliganns és Malek Andrea – lépnek színpadra.

A rendezvény látogatóinak nagy része évről évre visszajár a páratlan hangulat, a barátságos légkör és a színvonalas programoknak köszönhetően, így a Csabai Kolbászfesztivál évek óta töretlenül őrzi népszerűségét.

A következő híreink is érdekelhetik:
14. Csabai Kolbászfesztivál

14. Csabai Kolbászfesztivál

2011. október 4. 9:16.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Lass Bea

Az X-faktor versenyzője, Lass Bea eddig pikáns videója miatt került a középpontba, most viszont magánéletébe avatta be rajongóit. A különc ...