2011. október 4. 12:26.

Basic RGB Október 6. és 9. között feketecsokis és szilvás sört kóstolhatnak meg mindazok, akik ellátogatnak a 8. kerületi Palotanegyedbe, ugyanis a kerület megrendezi a 2. Főzdefesztet. A sör szerelmesei 18 hazai sörfőzde 60 itala, többek közül a Fekete Bárány, Tuck Barát, Drakula, és a Hajdinás közül válogathatnak, de a különleges külföldi sörök is bemutatkoznak a rendezvényen.

A fesztiválon jelen lesz a Csobánkai Kézműves Serfőzde, a Mályi Ászok, a tapolcai Stari, a nagykátai Bauer, a csepeli Rizmájer, a Szögedi Sörfőzde valamint a Békésszentandrási Sörfőzde is, amik a legkülönlegesebb szomjoltóikat kínálják. A bátrabbak megkóstolhatják például a szilvás sört is.

A 2. Főzdefeszt Magyarországra hozza Közép-Európa legdrágább és legnemesebb sörét, a Kaltenceker B27-et, valamint bemutatkozik Ausztria és Csehország legmodernebb sörfőzdéje is.

A fesztivál a Lőrinc Pap tértől a Krúdy Gyula utcán, a Mikszáth Kálmán téren át a Szabó Ervin téren is túl, egészen a Kálvin téri metrómegállóig tart.

A rendezvény alkalmából megnyitják a Magyar Sörfőzés Története című kiállítást a Szabó Ervin Könyvtár aulájában. Az éttermek külön sörmenüvel kedveskednek a kóstolgatás során megéhezett vendégek számára. Bemutatkoznak a házi sörfőzők és a Magyar Sörgasztronómiai Egyesülete, de lesz Beer-Bike, Főzdebusz, és Dixie-Polski is.

A következő híreink is érdekelhetik:
Józsefváros ünnepi köntösbe öltözik

Józsefváros ünnepi köntösbe öltözik

2010. november 27. 18:45.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2422 w=320 h=80 float=left]Segítő Hangok címmel jótékonysági koncertet rendeznek október 7-én, pénteken az Országos Mentőszolgálat megsegítésére a budapesti MoM ...