2012. augusztus 1. 18:12.

Idén immár 20. alkalommal rajtol el a nyár legnagyobb fesztiválja, a Sziget. A mínusz kettedik nappal augusztus 5-én indul és augusztus 12-ig tart a rendezvény, így összesen 8 napon át tart az őrület.

A Sziget mínusz második napján egy 11 órás gigakoncerttel indul a buli, amin csaknem 80 magyar előadó fog fellépni, ezzel is népszerűsítve a szeptember 9-én megrendezésre kerülő Magyar Dal Napját.

A mínusz első nap a Csík zenekarról szól majd, ahol az együttes 3 órás koncerttel kedveskedik a rajongóinak. A csapat olyan vendégeket hívott meg, mint például Szörényi Levente, Bródy János, Presser Gábor, Földes László és Kovács Kati.

A nulladik napon Ákos veszi birtokba a színpadot, hogy egyrészt kárpótolja a Balaton Soundon vihar miatt hoppon maradt rajongókat, másrészt hogy a Sziget résztvevőit elkápráztassa.

sziget fesztivál

Utána pedig a Sziget első napjával beindul az őrület. Európa egyik legnagyobb fesztiváljára olyan külföldi sztárok érkeznek, mint a Bonaparte, Elektro Guzzi, Anna Calvi, Ministry, Citizens!, Friendly Fires, Korn, Crookers, LaBrassBanda, Bebel Gilberto, Tiga, Fink, Sergent Garcia és Grimus. A magyar csapatok közül olyan neves előadók szórakoztatják a közönséget, mint Ganxsta Zolee és a Kartel, Beatrice, Ladánybene 27, Magna Cum Laude, Kiscsillag, Vad Fruttik, Pál Utcai Fiúk, Péterfy Bori & Love Band, Supernem, Óriás, Irie Maffia, Tankcsapda és az Intim Torna Illegál.

A következő híreink is érdekelhetik:
Szerdától Sziget Fesztivál 2010

Szerdától Sziget Fesztivál 2010

2010. augusztus 7. 16:15.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Bruce Willis

A Drágább, mint az életed budapesti forgatását egy ijesztő baleset szakította félbe: az egyik stábtagot a szélgép úgy fejbe vágta, ...