2010. május 7. - Archívum

Retro kiállítás Pesterzsébeten

2010. május 7. 17:00.

Retro Idén ünnepli a XX. kerület 60. évfordulóját, hogy Pesterzsébet fővárosunk része lett. Ennek alkalmából retro kiállítás nyílt március 25-én a Gaál Imre galériában, „Hatvan éves a XX. kerület” címmel. A kiállítás az elmúlt hat évtized eseményeit, szokásait dolgozta fel.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 20. kerület, Kultúra és Zene |

Még több: : , ,

Átadták a játszóteret

2010. május 7. 11:14.

Átadták a játszóteret A Nagysándor utca és Petőfi utca közötti részen március 30-án ünnepélyes keretek között átadták az új kalandpakkal egybekötött játszóteret és sportpályát. A felavató szalagot Gajda Péter kispesti polgármester vágta át.
A fejlesztést több lépcsősre tervezték. Az első volt a parkosítás, mely már a múlt év végére elkészült. Egy XXI. századi parkot álmodtak meg a tervezők.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 19. kerület, Életmód |

Még több: : ,

Ismét jelentkeztek “fura arcok” a Megasztárba

2010. május 7. 7:51.

Megasztár Az egyik versenyző tajtrészegen igyekezett meggyőzni tehetségéről a zsűrit, a másik versenyző pedig sértettsége miatt inkább megátkozta őket.
Elindult a Megasztár 5 előselejtezője. A zsűri tagjai maradtak ugyanazok, mint az előző szériában, annyi különbséggel, hogy Mester Tamáshoz, Eszenyi Enikőhöz és Friderikusz Sándorhoz csatlakozott a Megasztár első 3 szériájának egyik zsűritagja is –Presser Gábor személyében.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Megasztár |

Még több: :