2010. május 8. - Archívum

Halottnak nyilvánították Várkonyi Lászlót

2010. május 8. 22:22.

Várkonyi László Az óbudai sportolót gyászolja Magyarország. Néhány nappal ezelőtt egy jégfal omlott rá és társára Klein Dávidra –ő túlélte a balesetet. Várkonyi László volt az egyik legrutinosabb, legügyesebb hegymászó, a magyar expedíciós hegymászók közt. Ő volt az az ember, aki egészen a haláláig tartotta az oxigénpalack nélküli hegymászás magassági rekordját.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 3. kerület, Sport hírek |

Még több: : ,

Virágos köztereket!

2010. május 8. 14:25.

Virágos Köztereket Idén is elindul a 22. kerület nagy közterület örökbefogadási akciója –a „Fogadj örökbe egy közterületet!”. Az önkormányzat évről évre igyekszik növelni a zöldterületet a kerületben.
A virágos környezetért indított harcban Budafok-Tétény Önkormányzata úgy döntött, elkülönít egy alapot a városrész szépítésére, a területek értelmes kihasználására.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 22. kerület, Itthon |

Még több: : ,

10 éves a DÖK

2010. május 8. 8:15.

10 Éves a DÖK Az ezredforduló tiszteletére, 2000-ben megalakult a Csepeli Diákönkormányzat (DÖK). Fennállásának 10 éves jubileumát, faültetéssel ünnepelték a diákok.
2000-ben nagy jelentőséggel bíró esemény történt a 21. kerületi diákság életében: a diákönkormányzat magalakulásával eljött a várva várt demokrácia is.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 21. kerület, Itthon |

Még több: : , ,