2010. május 18. - Archívum

Zöldterület szolgálja a közösség jókedvét

2010. május 18. 20:43.

Zöldterület Budafok-Tétény Önkormányzata ingyen kiadja használatra lakosainak a Háros út-Kékbegy utca között ’U’ alakban elhelyezkedő társasháznál található zöld, fás, bokros, füves területet. Ez a fás-bokros terület kiválóan alkalmas az ott élők kikapcsolódására, az anyukák biztonságban játszhatnak itt csemetéjükkel, és az idősebbek is kellemesen eltölthetik a szabadidejüket.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 22. kerület, Itthon |

Még több: : , ,

Beteg asszony kálváriája

2010. május 18. 15:07.

Kálvária Egy 83 éves, idős, beteg, mentálisan sérült asszonyt próbáltak meg kilakoltatni a XXI. kerületben a Ságvári Endre utcában. A lakására mentek a behajtók, majd a hölgy annyira megijedt, hogy a rendőrségre sietett, védelmet kérve.
A szomszédok elmondása szerint, az asszony évek óta képtelen volt fizetni közmű számlái és óriási hátralékot halmozott fel.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 21. kerület |

Még több: :

Tanítsuk a természetet

2010. május 18. 9:31.

Áldott természet? A Vécsei lakótelepen irdatlan bűz terjeng. A pesterzsébeti lakók tehetetlenek, főleg nyáron, a melegben, amikor a rothadó húshoz hasonló szag áraszt el mindent. A bűnös a Gyáli patak egyik ága. A másik probléma, hogy egy tanyát szeretnének itt létesíteni, ahol bemutathatnák hogyan is nézett ki egykoron egy ilyen létesítmény.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 20. kerület, Itthon |

Még több: : , ,