2010. június 13. - Archívum

42 műsorszám

2010. június 13. 19:24.

ki-mit-tud Kemény dolga volt a zsűrinek. 42 produkciót kellett végig néznie és hallgatnia. Idén ismét megrendezték a Ki mit tud? című vetélkedőt a Jókai Mór Általános Iskola jóvoltából. Ez a vetélkedő mára már hagyomány, elsősorban az általános iskolás és gimnazista gyerekeknek nyújt tökéletes kikapcsolódási lehetőséget. A lényeg, hogy a benevezettek a XVII. kerület lakosai, vagy iskolásai legyenek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 17. kerület, Kultúra és Zene |

Még több: : ,

Korhű piacot avattak

2010. június 13. 14:52.

http://toureasttour.com Egy hét csúszással ugyan, de sikeresen átadták Gutenberg téri piacot. A felújítás lehetőségét egy Európai Uniós pályázaton nyerték el, mely a „Wekerle, ahol értéket őriz az idő” elnevezést kapta. A pályázat többi részéről már egy korábbi cikkünkben beszámoltunk, ahol a kerület többi felújítási munkálatairól adtunk hírt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 19. kerület |

Még több: : ,

Bele is halhatott volna

2010. június 13. 8:41.

rovarcsipes Meg is halhatott volna az a kislány, akit egy rovar csípett meg. A lánykából allergiás reakciót váltott ki az az anyag, amit a rovar, csípése során fecskendezett belé. A 2010-es Katasztrófavédelmi Tábor biztosan nem a jó hangulatú, színvonalas versenyről lesz sokak számára maradandó élmény.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 16. kerület |

Még több: :