2010. június 14. - Archívum

Születésnapját ünnepelte a Soroksár United

2010. június 14. 20:16.

Soroksár United Május 20-a egy neves dátum a Soroksáriak életében, hiszen ezen a napon alakult amatőr játékosokból álló kispályás focicsapatuk. Az elmúlt egy évben a csapat összekovácsolódásán kívül, már sikereket is elértek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 23. kerület, Sport hírek |

Még több: :

125 éves az UTE

2010. június 14. 14:47.

UTE Alapításának 125. évfordulója alkalmából elegáns fogadást szerveztek az Újpesti Torna Egyletről szóló kiállításon. Dunai Antal, a Dózsa egykori válogatott focistája el volt ragadtatva. A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke – Molnár Zoltán is boldog születésnapot kívánt az ünneplőknek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 4. kerület, Sport hírek |

Még több: :

Kifosztották a virágágyásokat

2010. június 14. 8:51.

Kölcsön virág? Az Áruház téren nagy volt a döbbenet, miután a szinte frissen ültetett virágágyásokból szőrén-szálán eltűntek az árvácskák. A téren egy ünnepség után fantom módjára váltak köddé a szép virágok. Juhász István –helyi lakos- nem hitt a szemének mikor megpillantotta az ágyásokat és látta, hogy üresek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 21. kerület, Itthon |

Még több: : , ,

Idén is ünnepeltük anyáinkat

2010. június 14. 2:16.

www.helyitema.hu 2010-ben a Születés hete fesztivállal egybekötött anyák napi ünnepséget tartottak Pesterzsébeten. Millió programmal várták a kikapcsolódni vágyókat és remélik jövőre is ekkora sikert aratnak majd. A Születés hete fesztiválon mindenki – kismamák, anyukák, gyermekek, kisbabák, de akár apukák is megtalálhatták a kedvükre való programot.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 20. kerület, Kultúra és Zene |

Még több: : ,