2010. június 27. - Archívum

40 éve ment el “Latyi”

2010. június 27. 21:32.

latabar-kalman Már 40 éve nem láthatjuk és hallhatjuk Latabár Kálmánt, a komikus-táncost vidám, szórakoztató, komédiázó produkcióiban. „Latyi” mindenkivel elfeledtette búját-baját, nem lehetett száraz szemmel végignézni a műsorát, csak a nevetéstől könnyekre fakadva.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 14. kerület, Kultúra és Zene |

Még több: : ,

Kirobbanó formában a PASO

2010. június 27. 16:21.

www.paso.hu 2010. június 27-én – a mai napon -  a Művészetek Palotája rendezésében „HEY, JUNE!” PASO koncertet ad a Pannonia Allstars Ska Orchestra zenekar. Vendégként fellép a koncerten Harcsa Veronika és Szűcs Krisztián is. A magyar zenei életben a PASO, azaz a Pannonia Allstars Ska Orchestra tizenegy tagja ska stílusban játszó nagyzenekaruk megalakulásával vezető helyre kerültek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 9. kerület, Kultúra és Zene |

Még több: : , ,

Újra szólt a világhírű orgona

2010. június 27. 11:05.

angster 2010. június 21-én hétfőn, a Zene Ünnepe alkalmából is megszólalt a budapesti Szent István Bazilika világhírű Angster-orgonája. Az orgonahangverseny-sorozat alkalmából hétfőnként 17 órai kezdettel egy órán át hallhatjuk az orgona gyönyörű hangját, melyet énekkel, hangszerrel kísérnek az alkalmakon.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 5. kerület, Kultúra és Zene |

Még több: : , ,

Emlékezés Horkai János színművészre

2010. június 27. 6:29.

horkai-janos Ki ne emlékezne Horkai Jánosnak a Katona József Bánk bánjában Ottó szerepének alakítására, és Móricz Zsigmond Légy jó mindhaláligjában Bagoly tanár úr alakjára? Még hosszan sorolhatnánk jeles alakításait. Személyében nemzetünk egyik kiváló színészegyéniségét vesztette el.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 7. kerület, Kultúra és Zene |

Még több: : , ,