2010. július 4. - Archívum

Wifi a turistákért

2010. július 4. 22:54.

wifi Ferencváros technikai vívmányokat vet be annak érdekében, hogy a turisták jól érezzék magukat, s talán ebből a lakók is elcsípnek valamit. A technikai vívmány pedig a vezeték nélküli internethálózat. Lényegileg nem különbözik a vezetékes internettől, hiszen ugyanúgy lehet netezni vele, a fantasztikus az, hogy kábel nélkül, mindezt teljesen ingyen.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 9. kerület, Itthon |

Még több: : ,

Város épül Józsefvárosban

2010. július 4. 18:11.

palotanegyed A kerületvezetés elindította a Palotanegyed felújítását és hasznosítását. Ennek keretén belül lenne megszervezve az egyetemvárosi élet és a kiskereskedések támogatása. Kétéves tervet indított útjára Józsefváros vezetősége azzal a majd 2 milliárd forintos, részben Európai Uniós támogatásból épült fejlesztéssel, melyet nemrégiben szavazott meg a közgyűlés.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 8. kerület, Itthon |

Még több: : ,

Erzsébetváros is elcsendesül

2010. július 4. 12:32.

csendet Úgy tűnik, hogy a csendrendelet nemcsak sérti bizonyos társadalmi körök érdekeit, de még a felháborodásukat is felkelti. Erzsébetváros is bevezeti tehát a több kerületben is bevezetett rendeletet, miután a napokban megszavazta a képviselő-testület ezt az oly sokat kritizált intézkedést.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 7. kerület, Itthon |

Még több: : ,