2010. szeptember 4. - Archívum

Péterfy Bori és a Love Band a Művészetek Palotájában

2010. szeptember 4. 18:11.

2b Szeptember 5-én a 2B című, februárban megjelent lemez bemutatására kerül sor a Művészetek Palotájában, Péterfy Bori és a Love Band előadásában. Az Amorf Ördögök hangvételét felidéző koncertre érdemes ellátogatni, mert a zenekar sokat készült rá.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 9. kerület, Kultúra és Zene |

Még több: : , , , ,

Egervári Sándor is vereséggel kezdett

2010. szeptember 4. 14:05.

sved-magyar Szombat este Svédország nemzeti tizenegye ellen kezdte meg soros EB-selejtező sorozatát a magyar labdarúgó válogatott. A mérkőzésen bemutatkozott az új szövetségi kapitány, Egervári Sándor, aki csapatával együtt bravúrra készült. A házigazda svédek azonban máshogy gondolták, és nagyon sima meccsen 2-0-ás győzelmet arattak.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Sport hírek |

Még több: : , ,

Elhunyt Bánffy György

2010. szeptember 4. 10:19.

Forrás: www.jozsefattilaszinhaz.hu Tragikus hirtelenséggel, életének 84. évében elhunyt Bánffy György, a József Attila Színház Kossut-, és Jászai Mari díjas, érdemes és kiváló művésze. Bánffy György majd negyven éven át volt a József Attila Színház társulatának tagja. A színház saját halottjának tekinti a gyönyörű orgánummal megáldott művészt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene |

Még több: : , ,

RETRO Véradás a Városmajorban

2010. szeptember 4. 3:17.

vercsepp A véradással egybekötött családi rendezvény idén szeptember 4-én, szombaton kerül megrendezésre 10 és 18 óra között a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Aki vért ad, életet ment, finom ételt kap és a különböző programokon szórakozhat.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 12. kerület, Életmód, Kultúra és Zene |

Még több: : , , , , ,