2010. szeptember 23. - Archívum

Budapesten a Silent Witness (A Néma Szemtanú) sorozat

2010. szeptember 23. 16:27.

silent-witness A Puskás Ferenc Stadiont brit helyszínelők lepték el. Nyomozás, vér és nagy felfordulás volt a stadionban. De senki ne ijedjen meg, mindez egy jól kitervelt forgatókönyv jelenetei voltak. A Silent Witness ( magyarul A néma szemtanú) című, évek óta nagy sikert arató sorozat, két epizódját szeptember eleje óta fővárosunkban forgatják.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene |

Még több: : , ,

Nem lehet miniszoknyát hordani

2010. szeptember 23. 11:40.

miniszoknya A minisztériumokban ezentúl szigorúan nézik, hogy ki mit vesz fel. Különösen a kormányzati szféra hölgy tajgainak kell meggondolni, hogy miben mennek dolgozni, ugyanis a miniszoknya mostantól nem elfogadható viselet. Körlevélben kapták az új utasítást a dolgozók, miszerint az öltözködés szabályai megváltoztak.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon |

Még több: : ,

A Nemzet Színésze lett Haumann Péter

2010. szeptember 23. 8:41.

haumann-peter Haumann Pétert kedden választották a Nemzet Színészévé, a nemrég elhunyt Kállai Ferenc helyére. A választásnak természetesen a Nemzeti Színház adott otthont, és a cím birtokosai egyhangúan döntöttek Haumann Péter mellett. Majdnem egy órás tanácskozás előzte meg a kinevezést, a színésszel telefonon közölte a jó hírt Alföldi Róbert, a színház főigazgatója.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene |

Még több: :