2010. október 8. - Archívum

Gyilkosság Zuglóban – A férj megölte feleségét?

2010. október 8. 15:05.

rendorseg_1 Szerdán egy gyilkosság helyszínére riasztották a rendőrséget. Az áldozat férjét őrizetbe vette a rendőrség, miután megtalálták a feleség holttestét a közös zuglói lakásban. A férfit megalapozottan gyanúsítják a nő megölésével.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 14. kerület, Itthon |

Még több: : ,

25 éves a 100 Tagú Cigányzenekar

2010. október 8. 14:04.

100-tagu-ciganyzenekar 25. születésnapját ünnepli a 100 Tagú Cigányzenekar. A világon egyedülálló formáció fennállása óta több mint 1000 koncerten szórakoztatta a közönséget. Október 8-án, a Papp László Budapest Sportarénában lesz az ünnepi koncert sztárelőadók társaságában.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 14. kerület, Kultúra és Zene |

Még több: : , , , ,

Geréb Ágnes őrizetben, tüntetés a szabadon engedéséért

2010. október 8. 12:02.

gereb-agnes A Napvilág Szülésházhoz kedden mentőt kellett hívni egy újszülötthöz. A csecsemőt újra kellett éleszteni. Az otthonszülés felkészítő tanfolyamon egy kismamánál megindult a szülés, miközben komplikáció lépett fel. Geréb Ágnest és három társát őrizetbe vették, másnap az otthonszülést pártolók demonstrációt tartottak a nő elengedéséért.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Kitől bérel buszokat a BKV?

2010. október 8. 11:04.

midibusz-berles Végre lezárul az egy éve tartó huzavona, és kiderül, hogy a BKV melyik alvállalkozótól bérel 40 midibuszt. A versenyben már csak hatan vannak, három Volán – cég és három belföldi közlekedési vállalat. A BKV a legrosszabb állapotú buszokat akarja lecserélni, amik a 16, 16A, 116, a Várban,

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon |

Még több: : ,

15. Szemrevaló Filmfesztivál – 2010

2010. október 8. 9:44.

filmfesztival-reszlet A Goethe Intézet évek óta a Szemrevaló Filmfesztivál keretein belül a legújabb és legjobb német filmeket hozza el a magyar közönségnek. Az idei fesztivál különleges lesz, ugyanis nem csak a főváros művészmoziiban lesznek láthatók ezek a filmek, hanem Pécsett is.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene |

Még több: : , , , ,