2010. október 27. - Archívum

Tennis Classics III

2010. október 27. 23:12.

tennis-classics-iii A teniszsztárok ismét a Budapesten gyűlnek össze, hogy október 30-án, a Papp László Sportarénában nívós programmal és versennyel rukkoljanak elő. Az elmúlt két évben megszokott színvonal idén sem hiányozhat, de az alapkoncepció kicsit más lesz, mint amit eddig megszokhatott a közönség.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 14. kerület, Sport hírek |

Még több: : , , ,

Jószolgálati feladatra hivatkozik a nemzetvédelmi egyetem exrektora

2010. október 27. 19:43.

Történelem - Emlékezés Zrinyi Miklós hadvezérre Hivatali befolyással való üzérkedés bűntettével emelt vádat Szabó János, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem egykori rektora ellen a fővárosi főügyész. A vádlott a mai, első tárgyalási napon arra hivatkozott a bíróságon, hogy “jószolgálati feladatot” igyekezett ellátni, szó sincsen zsarolásról. A vádirat beszámol börtön viselt tettestársról is, aki korábban sikkasztásért ült.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 10. kerület, Itthon |

Még több: : ,

Jerry Lee Lewis koncert az Arénában

2010. október 27. 16:59.

jerry-lee-lewis Az eredetileg július 20-ra tervezett, de Jerry műtétje miatt elmaradt koncertet most október 31-én bepótolja a sztár egy gigantikus show keretein belül. Nem csak a legnagyobb rock and roll zenész kitüntetést tudhatja magáénak, hanem a legbotrányosabb sztár nevet is. A 75 éves rocksztár korát meghazudtoló dinamikával készül legújabb

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 14. kerület, Kultúra és Zene |

Még több: : , , ,

Nem látogathatja Geréb Ágnest az LMP

2010. október 27. 15:25.

nem_latogathatja_gereb_agnest_az_lmp Geréb Ágnes, három társával együtt megkíséreltek levezetni egy szülést a Születésháza néven elkeresztelt épületben, a Gaál József utcában. A baba világra jötte során azonban komplikációk adódtak: a kis jövevény a szülést követően nem lélegzett, és keringése is gyenge volt. Az édesapa intett le az utcán egy mentőt rémületében, gondolván, hogy gyermeke életét vesztette.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 5. kerület, Itthon |

Még több: : ,

Tarlós felszámolja a BKV-t?

2010. október 27. 9:03.

tarlos-istvan_1 Olyan hírek keringenek, hogy Tarlós István, Budapest főpolgármestere megszüntetné a BKV-t. Pontos információk még nincsenek, hogy miképp akarná megoldani a fővárosi közlekedés üzemeltetését Tarlós, eddig csak részmegoldások láttak napvilágot. 42 év működés után felszámolják a BKV-t? Lehetséges.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon |

Még több: : , ,