2010. október 28. - Archívum

Jelmezes kavalkád a Vörösmarty téren

2010. október 28. 20:14.

200127614-001 Idén rendezik meg második alkalommal a Halloween Fesztivált, a Vörösmarty téren. A tervek szerint az egész teret az angolszász hagyományok nyomán díszítik fel, és természetesen töklámpások kifaragására is lehetőséget biztosítanak a szervezők, hogy teljes legyen a halloweeni kép október 31-én.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 5. kerület, Kultúra és Zene |

Még több: : , ,

Átalakul az egyetemi oktatás?

2010. október 28. 17:27.

atalakul_az_egyetemi_oktatas Szigorítana a felsőoktatási rendszeren az Oktatási és Kulturális Minisztérium. Bár csak november másodikán hozzák nyilvánosságra a reform-tervezetet, néhány cikkelye kiszivárgott, melyek ellen már is lázasan szerveződnek a rendelet ellen tiltakozók az interneten.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon, Kultúra és Zene |

Még több: : , , ,

Megnyílt a Corvin Bevásárlóközpont

2010. október 28. 11:02.

corvin-bevasarlokozpont A francia Ségécé cég legújabb beruházása elkészült. Szerdán nyitotta meg kapuit Budapest legmodernebb és minden igényt kielégítő bevásárlóközpontja a Corvin sétányon, ami 375 millió euróba került és rengeteg új üzlettel ajándékozza meg a belváros lakóit. Gigantikus méretekkel rendelkezik a 4 szintes Corvin Bevásárlóközpont.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 8. kerület, Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Gatter László lemondott elnöki posztjáról a Fővárosi Bíróságon

2010. október 28. 8:01.

gatter_laszlo_lemondott_elnoki_posztjarol_a_fovarosi_birosagon Lemondott a Fővárosi Bíróság vezetői státuszáról a szerdai nap folyamán Gatter László, tizenkét esztendőnyi elnöklés után. Az Országos Igazságszolgáltatási Tanács első embere jóváhagyta, hogy Gatter 2010. december 31-i hatállyal távozzon pozíciójából.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 5. kerület, Itthon |

Még több: : , ,

Jolie egy budai gyógyfürdőben relaxált

2010. október 28. 4:02.

jolie_egy_budai_gyogyfurdoben_relaxalt Angelina Jolie lassan egy hónapja érkezett Budapestre, férjével és két gyermekével együtt.  A hollywoodi művésznő már három hete forgat hazánkban, mely alatt megismerhette fővárosunk nevezetességeit, ugyanakkor a magyar nép rosszabb “krémjéből” is sikerült szert tennie ismeretségre, s noha nem munka kapcsán utazott Magyarországra, a kikapcsolódásra is szánt időt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 2. kerület, Bulvár hírek |