2010. október 30. - Archívum

Hétmilliárdért vásárol GPS-rendszert a BKV

2010. október 30. 19:11.

hetmilliardert_vasarol_gpst_a_bkv Új forgalomirányítási és utastájékoztatási rendszert vásárol a BKV Zrt., mely segítségével pontos információk érhetők majd el a járművek közlekedését illetően az interneten, mobilkészülékeken, a járműveken és a megállóhelyek kijelzőin. A rendszer kiépítését, melyet legfőképp uniós támogatásból finanszíroznak, a tervek szerint 2012-re fejezik be.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon |

Még több: : ,

Való Világ 4

2010. október 30. 12:06.

valo_vilag_4_0 Hét esztendős szünet után idén augusztusban az RTL klub bejelentette, hogy hamarosan műsorára tűzi a népszerű valóság show, a Való Világ 4. szériáját. A villába való jelentkezés azóta lezárult, a válogatások pedig rövidesen elkezdődnek, az előző évadokhoz képest azonban tartogat a nézők számára meglepetést az új szezon.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek |

Még több: : , , ,

Tüntetés az MR2 átalakítása ellen

2010. október 30. 9:46.

tuntetes_az_mr2_atalakitasa_ellen Csütörtök este fél 7-kor csaknem százan tolongtak a Magyar Rádió székháza előtt, ekként fejezvén ki tiltakozásukat, miszerint az egykori Petőfi Rádió úgy jó, ahogy jelenleg van. Ennek hangot adva, petíciót készítettek az átszervezést kezdeményező Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke részére.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 8. kerület, Itthon, Kultúra és Zene |

Még több: : , ,