2010. november 5. - Archívum

Elmarad a Múzeumok Őszi Éjszakája

2010. november 5. 18:16.

muzeumok-oszi-ejszakaja Hiába várja mindenki a tavaly nagy tömeget vonzó Múzeumok Őszi Éjszakájának idei folytatását, sajnos elmarad. A Nemzeti Erőforrás Minisztérium szervezési és műszaki okokra hivatkozva indokolja, hogy az idén elmarad a Múzeumok Éjszakája – írja a Népszava.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene |

Még több: :

Budapest egyre lejjebb csúszik az üzleti célpontok listáján

2010. november 5. 14:08.

lista Minden évben összeállítják azt a listát, ami rangsorolja, hogy a külföldi cégek melyik európai városban terjeszkednének a legszívesebben. Budapest tavaly sem állt túl előkelő helyen, ugyanis a 26. helyet foglalta el a rangsorban. Idén azonban még ezt is alulmúlva, négy helyet lejjebb csúszva csupán a 30. helyen kullog.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon |

Még több: :

Mi lesz a magánnyugdíjpénztárakkal?

2010. november 5. 10:10.

nyugdijasok_0 Schmitt Pál köztársasági elnök kedden aláírta azt a törvényjavaslatot, miszerint egy éven keresztül a magánnyugdíjpénztári pénzek nem a magán, hanem az állami nyugdíjpénztár zsebébe landolnak. A miniszterelnök szerint az intézkedésre azért volt szükség, mert a magánnyugdíjpénztárak nagyon kockázatosak.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon |

Még több: :

Computer Art Forum 2010

2010. november 5. 7:02.

computer-art-forum-2010 A Mesharray Digital Media School november 5-én egy izgalmas és érdekes előadásokkal teli napra invitálja mindazokat, akiket érdekel a számítástechnika és a grafika. A Computer Art Forum idén is arra vállalkozik, hogy Magyarországon egy egyedülálló nagyszabású találkozó keretein belül összehozza a játékfejlesztés,

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 1. kerület, Itthon |

Még több: : ,