2010. november 15. - Archívum

Nem lesz népszavazás a nyugdíjpénztárakról

2010. november 15. 20:29.

szavazas Nem támogatta a szocialisták által kezdeményezett magánnyugdíjpénztárakról szóló népszavazást az Országos Választási Bizottság. Az OVB szerint a kérdések nem voltak egyértelműek. Az MSZP az alkotmánybíróságtól kérhet jogorvoslatot.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Kevesebb sót fogyasszunk

2010. november 15. 17:26.

so Amerikai kutatók hívták fel a figyelmet a gyermekkori sófogyasztás veszélyeire. Elemzésük szerint a kevesebb kamaszkori sóbevitel olyan felnőttkori betegségek kockázatát csökkenti, mint a magas vérnyomás, szélütés és a koronáriás szívbetegségek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Prukner végre elégedett volt kapusával

2010. november 15. 14:33.

prukner-laszlo Vasárnap a Ferencváros labdarúgócsapata a Haladást fogadta az NB1 14. fordulójának záró mérkőzésén. Ezúttal nem sziporkáztak a budapesti zöld-fehérek, de Fortunának és a remek kapusteljesítménynek köszönhetően végül megnyerték a találkozót. A mérkőzés után Prukner László Fradi tréner első ízben dicsérte kapusát.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 9. kerület, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

A K&H az idei kgfb kampány nyertese

2010. november 15. 11:49.

netrisk A netrisk.hu-n megkötött 120 ezer kötelező gépjármű felelősség biztosítás után kijelenthető, hogy az idei kampány első felének legnagyobb nyertese a K&H Biztosító. Második az Astra, de nincs oka panaszra az MKB Biztosítónak sem.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Bankkártya bérlet helyett?

2010. november 15. 11:37.

berlet Lehet, hogy hamarosan bankkártyánk vagy telefonunk segítségével utazhatunk a budapesti tömegközlekedéssel? A Blikk megtudta, hogy a BKV új rendszer bevezetésén gondolkodik, melynek lényege, hogy a papíralapú bérletet felváltaná a bankkártya, illetve a mobiltelefon.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,