2010. november 16. - Archívum

Vona Gábor szerint nincs demokrácia

2010. november 16. 23:53.

vona-gabor Vona Gábor a Jobbik elnöke pártja kedd esti tüntetésén jelentette ki, hogy jelenleg nincs demokrácia Magyarországon. A Jobbik a Kossuth téren demonstrált Horthy Miklós fővárosba történő bevonulásának évfordulóján.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Új Káma Szútra szex nélkül

2010. november 16. 21:01.

kama-szutra Nemrégen jelent meg a híres szexuális kézikönyv, a Káma Szútra modernizált változata. Az új, zsebkönyv változatban kiadott mű jelentősen eltér a több mint másfél évezrede íródott erotikus tartalmú műtől. A szex helyett sokkal inkább az életviteli tanácsokra fekteti a hangsúlyt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód | 0 Hozzászólás »

Kökény Attila a Megasztárt bírálta

2010. november 16. 18:15.

kokeny-attila Nem kis meglepetést okozott a Megasztár legutóbbi adásában, hogy a sokak szerint legtehetségesebb, és a győzelemre is esélyes Kökény Attila az utolsó három helyezett között végzett. Legalább ilyen meglepő Attila vallomása, miszerint a műsor lebonyolítása teljesen tönkreteszi őt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene, Megasztár | 0 Hozzászólás »

Még több: : , , ,

Macskakiállítás a Lurdy Házban

2010. november 16. 16:11.

macskakiallitas Nemzetközi Macskakiállítás lesz a Lurdy Házban november 20-21-én. A kiállítást az ötödik születésnapját idén ünneplő Macskamánia Magyar Macska Egyesület (MMME) szervezi. A látogatók több mint 350 különleges macskát és egyéb kisállatokat nézhetnek meg, de lesz itt

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 9. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Szűkült az Alkotmánybíróság hatásköre

2010. november 16. 14:31.

alkotmanybirosag Ahogyan az várható volt, az országgyűlés megszavazta azt az alkotmánymódosítást, mellyel módosították az Alkotmánybíróság hatáskörét. Az alkotmánybírák a jövőben korlátozva lesznek a gazdasági tárgyú törvények megsemmisítésében.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,