2010. november 25. - Archívum

Az MSZP is az Alkotmánybírósághoz fordul

2010. november 25. 16:39.

mesterhazy-attila A Stabilitás Pénztárszövetség után az MSZP is az Alkotmánybírósághoz fordul a kormány nyugdíjrendszert érintő törvényjavaslatai miatt. A szocialisták is zsarolásnak minősítették a kezdeményezést, ami szerintük nem a jövő építése, hanem annak felélése.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : , , ,

Gregor Bernadett és Magyar Attila albérletben bújkál

2010. november 25. 15:00.

gregor-magyar A szerelmesek igyekeznek minél kevesebb támadásnak kitenni magukat és kapcsolatukat, így bujkálásba kezdtek. A pár a Magyar Attila által bérelt lakásban találkozgat, elrejtőzve mindenki elől. Az albérlet címét senkinek sem árulják el, mivel a legkevésbé azt szeretnék, ha feltűnne ott Attila elhagyott felesége.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Dominikot nem tartották életben

2010. november 25. 13:08.

gyasz Nem tudták megmenteni a 3 éves Dominik életét, akinek már nem volt reális esélye arra, hogy felébredjen a kómából. A kisfiút szerdán este kapcsolták le a gépekről. Egyelőre nem tisztázott, hogy pontosan mi történt Dominikkal. A Cseppkő Utcai Gyerekotthon dolgozói arról számoltak be

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

A nyugdíjpénztárak alkotmánybírósághoz fordulnak

2010. november 25. 4:55.

jog A nyugdíjpénztárak 100 százalékát tömörítő Stabilitás Pénztárszövetség 3 millió ember nyílt  megzsarolásnak nevezte a kormány által tervezett intézkedéseket, ami miatt az Alkotmánybírósághoz és a strasbourgi emberi jogi bírósághoz fordultak.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,