2010. november 30. - Archívum

Verik a Való Világot

2010. november 30. 23:00.

valo-vilag-4_1 Hiába ért véget a rendkívül sikeres Ezek megőrültek, a Való Világ nem vonz több nézőt az este 7 órás műsorsávban. Ezúttal a hétfőn induló A 40 milliós játszma veri a valóságshow-t esténként. Az RTL Klubnál persze bizakodóak, de a Való Világ 4 egyelőre nem hozza az elvártat.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : , , ,

Jubileumi jótékonysági bál a Stefánia Palotában

2010. november 30. 19:54.

mesehaz-gyermekalapitvany Fergeteges hangulatban szórakozhattak közel kétszázan, akik ellátogattak a zuglói Meseház Gyermekalapítvány idei jótékonysági báljára. A Stefánia Palota étterme adott otthont a15. jubileumi jótékonysági rendezvénynek november 26-án este.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 14. kerület | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Nálunk is kapható az iPad

2010. november 30. 12:48.

ipad Az Apple a karácsonyi bevásárlásra időzítette népszerű táblagépének, az iPadnak magyarországi bevezetését. A piacvezető táblagép keddtől hivatalosan is megvásárolható, ráadásul nem várt kedvező áron. A legolcsóbbat már kevesebb mint 150 ezer forintért a fa alá tehetjük.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Zimmer Feri 2.

2010. november 30. 11:23.

zimmer-feri 12 év elteltével visszatér a mozikba a Fikász család, hogy újra leckét adjon a sikeres üzletvitelből. Tímár Péter már klasszikusnak számító vígjátéka hatalmas siker volt a 90-es évek végén, amikor virágzott a balatoni idegenforgalom. Fikászék ezúttal a kastélyszálló-bizniszben alkotnak maradandót.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,