2010. december 5. - Archívum

Lázár Zoltán 5. lett a fogathajtó Világkupán

2010. december 5. 22:23.

lazar-zoltan Vasárnap rendezték a fogathajtó Világkupát Budapesten a Papp László Sportarénában. Legjobb magyarként Lázár Zoltán az 5. helyet szerezte meg, megelőzve a 6. Dobrovitz Józsefet és a 7. Juhász Pétert. A Világkupát a svájci Ulrich Werner nyerte.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Az utcán szült egy nő Budapesten

2010. december 5. 21:01.

omsz Vasárnap reggel Budapest III. kerületében a szabad ég alatt szülte meg gyermekét egy nő. A szülést egy idegen férfi vezette le, miközben telefonon kapta a szakemberektől az instrukciókat. A mentők kórházba szállították a csecsemőt és az édesanyát is, állapotukat stabilizálták.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 3. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

A Magyar Színház megajándékozza a diákokat

2010. december 5. 13:07.

szinhaz_0 A Pesti Magyar Színház Mikulás alkalmából igyekszik egy kis örömet csempészni sok száz budapesti kisiskolás életébe. A színház Színiakadémiájának növendékei 16 fővárosi általános iskolába látogatnak el, hogy ünnepi előadásukkal ajándékozzák meg a diákokat.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Vastag testvérharc az X-Faktorban

2010. december 5. 10:46.

Fotó: www.starity.hu Valószínűleg a műsor történetében is példátlan az a dráma, amit az X-Faktor szombati adásában láttunk. A szavazók ugyanis a Vastag testvéreket küldték párbajozni, így Csaba és Tamás egymás ellen küzdhetett a továbbjutásért. A mentorok végül az érettebb előadót, Vastag Csabát tartották bent.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene, X-faktor | 0 Hozzászólás »

Még több: : , , ,