2010. december 6. - Archívum

Polt Péter a legfőbb ügyész

2010. december 6. 23:38.

polt-peter Hétfőn az Országgyűlés megválasztotta a legfőbb ügyészt, Polt Pétert. A parlamenti képviselők titkos szavazásán Polt 271 igen szavazatot kapott a mindössze 91 nem ellenében. Polt Péter korábban – 2000 és 2006 között – már betöltötte ezt a posztot, most kilenc évre választották meg.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Szíj Melinda orvosi eset?

2010. december 6. 19:55.

szij-melinda_0 Friderikusz Sándor pszichoanalízist ajánlott a Megasztár egyik fő esélyesének tartott Szíj Melindának, mert véleménye szerint a győri asszonynak önértékelési problémái vannak. Friderikusz a legutóbbi adásban tette szóvá ezt, miután Melinda többször is bocsánatot kért továbbjutása miatt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene, Megasztár | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

MikulásGyár a Felvonulási téren

2010. december 6. 18:53.

mikulasgyar Csütörtöktől nyitva lesz a MikulásGyár a Felvonulási téren, ahol bárki leadhatja a rászorulóknak szánt becsomagolt adományát. A MikulásGyár mellett országszerte bármelyik postán és 13 bevásárlóközpontban is leadhatóak az adományok, melyekkel idén közel 200 ezer embernek segíthetünk.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 14. kerület, Életmód, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Dzsudzsák Balázs a magyar aranylabdás

2010. december 6. 17:46.

dzsudzsak-balazs A magyar sportújságírók Dzsudzsák Balázst választották az idei év legjobb hazai labdarúgójának. A képzeletbeli dobogóra még az Angliában profiskodó Gera Zoltán és a Belgiumban játszó Juhász Roland állhatott fel. A legjobb NB1-es magyar a Videotonban focizó Elek Ákos lett.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Történelmi csúcson az üzemanyagárak

2010. december 6. 13:27.

uzemanyag Szerdától újra emelkednek az üzemanyagárak – értesült az MTI. A 95-ös benzin literenkénti árát 8 forinttal, míg a gázolajét 6 forinttal emeli a Mol. Az újabb drágulásnak köszönhetően az üzemanyagárak új, történelmi csúcsra érnek fel. A benzin átlagára már a 350 forintot is meghaladja majd.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,