2010. december 15. - Archívum

Feljelentéseket tett Zugló polgármestere

2010. december 15. 21:07.

papcsak-ferenc Több feljelentést is tett Papcsák Ferenc XIV. kerületi polgármester, miután átvizsgálta a korábbi vezetés ügyeit. A cselekmények felvetik a hűtlen kezelés, a hanyag kezelés, csalás, sikkasztás bűncselekmények elkövetésének alapos gyanúját – írja közleményében Zugló első embere.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 14. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Fekete Pákó az Ezek megőrültek új műsorvezetője

2010. december 15. 17:44.

fekete-pako Azt már korábban tudni lehetett, hogy az Ezek megőrültek januárban induló új szériájában már hárman fogják vezetni a műsort. A Bors most azt is megtudta, hogy Fekete Pákó lesz a Majka – Rákóczi Feri páros állandó segítője, aki hol bírói teendőket fog ellátni, hol a feladatokat fogja bemutatni.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Magyarország 42. a FIFA-világranglistán

2010. december 15. 16:10.

fifa A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szerdán adta ki aktuális világranglistáját, melyen a magyar válogatott – egy helyet javítva korábbi helyezésén – a 42. pozíciót foglalja el. Válogatottunk legutóbb 17 évvel ezelőtt, 1993 nyarán állt ilyen jó helyen a világranglistán.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

A férfiak hatékonyabbak karácsonykor

2010. december 15. 15:07.

ajandekvasarlas A férfiak inkább a gyors és hatékony vásárlást részesítik előnyben, és igyekeznek a lehető legrövidebb idő alatt, egy helyen letudni az összes ajándékot, míg a nők szeretik felderíteni a kisebb boltokat is, és szívesen nézelődnek a karácsonyi vásárokban – derül ki a KutatóCentrum és a Marketing&Media közös villámkutatásából.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Dudálásra hív az MSZP

2010. december 15. 14:03.

torok-zsolt Az MSZP tiltakozásra buzdítja az autósokat, mivel a kormány rossz és felelőtlen politikája folyamatosan gyengíti a forintot, aminek következtében minden héten történelmi csúcsot dönt az üzemanyag ára. A szocialisták arra kérik az autósokat, hogy csütörtök reggel 8 órakor dudálással

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,