2011. április 4. 8:13.

csillag-szuletik3-1 Elkezdődött a Csillag születik 3. szériájának válogatása. Ahogy remélni lehetett, rengeteg tehetség lakik még kis országunkban, azonban az is biztos volt, hogy olyanok is szép számmal jelentkeznek a tehetségkutatóra, akik előadásán jókat derülhet vagy megbotránkozhat a zsűri és a nézőközönség. Műfaji megkötés nélkül bárki jelentkezhetett a műsorba,

így a táncos, énekes, zenés jeleneteken kívül megdöbbentő és furcsa produkciók is bemutatkozhattak a színpadon.

Ördög Nóri új műsorvezetőtársával, Nagy Sanyival szeretettel fogadta a kiscsillagokat, akik egyesével járultak a szigorú, de igazságos zsűri elé. Nem volt könnyű helyzetben Szirtes Tamás, Hernádi Judit, Fáy Miklós és Oroszlán Szonja, hiszen hol nevetve, hol megbotránkozva szakították félbe a produkciókat, és küldték haza az önjelölt sztárokat. Négy elutasító gomblenyomás által az ítészek bármikor megállíthatták az előadást, és kettétörhették a nagy reménnyel érkezettek karrierjét. A továbbjutást azonban könnyítette, hogy csupán három „igen” is elég volt a következő fordulón való részvételhez.

Volt, aki erős paprika evéssel vagy hagymaevős fekvőtámasz-gyakorlattal akarta elkápráztatni a sokat látott zsűrit. Nagyon sokan énekléssel próbálkoztak, de többsége még véletlenül sem talált el egyetlen tiszta hangot sem. Az idei válogatás slágere a Csík zenekar, a Quimby és Janicsák Veca által sikerre vitt Most múlik című dal volt. Számtalan próbálkozás kudarcba fulladt, mivel senki sem közelítette meg az eredeti előadókat. Egyedül egy kínai lány, kínai nyelvű előadása volt olyan hatással a zsűrire, hogy esélyt kapott a következő fordulóban. Egy tangóharmonikás 18 éves fiatalember is teljesen lenyűgözte a zsűrit, akit egyöntetűen továbbjuttattak.  A beszédje közben dadogó, majd rappelés közben tökéletes előadó is megnyerte magának a bírákat.

A Való Világ 4 Ildikója is feltűnt a leendő kiscsillagok között, de balladája közben Fáy Miklós unta magát, és a többiek sem voltak elragadtatva tőle. Egy testépítő nagy meglepetést okozott, amikor egy operarészletet tökéletesen énekelt el. Mr. Joe, a Svédországban élő magyar származású férfi is lenyűgözte az ítészeket és egyből zöld utat kapott a következő fordulóba. A nem mindennapi hajlékonyságú balerina és szintén szakmabeli férje a könnyedednek tűnő, azonban cseppet sem egyszerű mozdulatokkal és nyakatekert emelésekkel nyűgözte le a zsűrit.

A Csillag születik 3 válogatása nem ért véget, a jövő heti műsor is tartogat nevetséges, megdöbbentő, megható és szép előadásokat.

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=1137 w=320 h=100 float=left]Egy 2011-es hazai felmérés szerint a nők körében elterjedtebb a különböző fájdalomcsillapító tabletták és kenőcsök használata, ...