2011. február 15. 14:20.

rozsaszin A divat nagyvárosaiban már most a 2011 őszi-téli színvilággal foglalkoznak. A diktátorok Budapestet is megfertőzték és a most kedvelt színek közé már becsempészték az őszi trendet. Úgy tűnik, hogy a lilás, rózsaszínes, barnás-szürkés és sárgás árnyalatok örök helyet harcoltak ki maguknak a divat világában.

Érdekes, hogy szinte teljesen megegyezik a férfi és a női paletta. A hagyományosan lányos színeknek nevezett lilát és rózsaszínt elbitorolták a fiúk. Mostanában a férfi ruházatban meghatározó szerepet töltenek be azok a színek, amik néhány évtizeddel ezelőtt abszolút nem voltak jelen a palettán. Elképzelhető, hogy a két nem egymástól fogja irigyelni a munkadarabokat.

Aki már bevásárolt az őszi divatszíneknek megfelelő ruhadarabokból, bátran viselje tavasszal is, hiszen a rózsaszín, a kék és a sárga határozza meg a következő évszak divatját. Minél élénkebb, minél feltűnőbb, minél provokálóbb, annál jobb! A feketét és a fehéret felejtsük el!

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=787 w=200 h=80 float=left]Azok a tanulók, akik szeptemberben tovább szeretnének tanulni valamelyik főiskolán vagy egyetemen, február 15-ig, azaz máig ...