2011. február 10. - Archívum

Horváth Évának kificamodott a bokája

2011. február 10. 21:31.

horvath-eva_0 Az egykori szépségkirálynőt a New York maratonra való felkészülés közben érte a baleset. A Margitszigeten éppen rótta a köröket, amikor rosszul lépett és kiment a bokája. A csinos műsorvezetőnő először nem törődött a balesettel, otthon bekötözte a lábát és vett be fájdalomcsillapítót. Nem pihentette és kímélte a bokáját, hiszen nem tulajdonított túl nagy jelentőséget ennek a kis balesetnek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Akár 400 Ft-ba is kerülhet egy kiló kenyér?

2011. február 10. 20:27.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA A következő hetekben jelentősen drágulhat a kenyér. A szakértők szerint a boltok akár 400 Ft-ot is elkérhetnek egy kiló kenyérért. A Magyar Pékszövetség elnöke, Varga László nem tudja számszerűen megmondani, hogy mennyivel fog drágulni a kenyér, de a liszt, a cukor és a benzin árának növekedése miatt jelentős drágulásra lehet számítani. A malmok szerdán bejelentették, hogy 20%-kal növelik a liszt kilós árát.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Ezentúl a Duna Televízió sugározza a parlamenti közvetítéseket

2011. február 10. 19:11.

autonomia Már jövő héttől az Autonómia csatorna közvetítheti a parlamenti üléseket – nyilatkozta Ókovács Szilveszter, a Duna Televízió vezérigazgatója. A változás egyik pozitív következménye, hogy nem csak hazánkban, hanem a világon mindenhol látható lesz a műsor, hiszen három műhold is fogja a jeleket. A Duna TV reményei szerint ősztől az Autonómia lesz az ország kulturális csatornája,

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Elfogták a cserbenhagyásos gázolót

2011. február 10. 18:09.

cserbenhagyas Január 1-én, a 7. kerületi Damjanich és Dózsa György úti kereszteződésben egy ismeretlen tettes kanyarodás közben elütött egy 32 éves nőt. A baleset okozója nem állt meg, hanem segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A mentő életveszélyes állapotban szállította kórházba a fiatal nőt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közúti baleset okozása és segítség elmulasztása miatt indított eljárást a tettes ellen.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 7. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Kiraboltak egy budapesti bankot

2011. február 10. 17:09.

bank-rablas Egy 9. kerületi bankfiókot rabolt ki ismeretlen tettes a csütörtöki nap folyamán. Az elkövető fegyverrel fenyegette meg a fiókban tartózkodókat és az összes pénz átadását kérte az alkalmazottaktól. A rabló 900.000 Ft-ot zsákmányolt. Miután megkapta a pénzt, rögtön elmenekült a helyszínről. A rendőrségnek eddig nem sikerült az elkövető nyomára akadni.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 9. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,