2011. február 11. - Archívum

Együnk, hogy fiatalok maradjunk

2011. február 11. 17:37.

gyumolcs-es-zoldseg A fiatalság és a szépség megőrzése ősidők óta foglalkoztatja az emberiséget. Főleg a nők próbálnak megtenni mindent, hogy az idő múlása ne látszódjon rajtuk. Különböző módszerek sikertelen kipróbálása után felmerül a kérdés, hogy van e hatásos megoldás a fiatalság megőrzésére. Van! Kutatások bebizonyították, hogy a megfelelő táplálkozás nem csak egészségünk,

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Halálra vertek egy férfit a 19. kerületben

2011. február 11. 14:46.

bantalmazas Holtan találtak egy férfit a 19. kerületi Kosárfonó utca egyik panellakásában. A gyanú szerint több nappal ezelőtt bántalmazták, és vélhetően sérüléseibe halt bele. Az 57 éves férfi vérbe fagyott holttestére a fia talált rá. Az orvosi szakvélemény megerősítette a gyanút, miszerint súlyos bántalmazás következményeként elszenvedett sérülések miatt vesztette életét az idős férfi.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 19. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Dizájner drogokat árultak három budapesti boltban

2011. február 11. 13:44.

kabitoszer-bolt Három budapesti boltban és az interneten is árultak drogokat azok a tettesek, akiknek az üzleteit az elmúlt napokban bezárta a rendőrség. Egyelőre ismeretlenek ellen indult büntetőeljárás. A 3. kerületben a megnyitást követően gyorsan felfüggesztették a működését a boltnak, a 2. kerületi Margit körúti üzlet is hasonló sorsra jutott, az Andrássy úti árusítóhelyet csütörtökön zárták be. Ezekben az üzletekben különböző kapszulákat, fehér porokat és növényszármazékokat árultak.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Ismét hódít a vörös haj

2011. február 11. 12:45.

voros-haj Eddig a szőke és a barna volt a legdivatosabb hajszín, de 2011 trendi színe a vörös lesz. A divat fővárosában már elkezdődött a láz, hamarosan Magyarország is átveszi az új irányzatot. A természetes vörös hajszín nagyon ritka, csupán az emberek 2%-a rendelkezik vörös tincsekkel. A hajfestékek között a természetes vöröstől az élénk, fantázia vörösig mindenféle megtalálható. A széles választék lehetővé teszi, hogy kedvünkre válogassunk az árnyalatok között.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Seobaglyak – Seo verseny 2011.

2011. február 11. 12:30.

Seobagoly, avagy a seobaglyak versenye Seobaglyak! Hogy micsoda? Első hallásra igen furcsának tűnő, valamilyen madárfajnak látszó kifejezésről beszélünk. Nem véletlen, ugyanis ez egy nem létező, fiktív kulcsszó, melyet a 2011. év országos seo versenyén hirdettek ki. Időnként a seo szakemberek megrendeznek egy keresőoptimalizálási versenyt, ahol a résztvevők megmutathatják, mire képesek. Ez idén sem történt másként, a keresooptimalizalas.me fórum az ötletgazda, és itt lehet jelentkezni a játékra.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 2 Hozzászólás »

Még több: : , , ,