2011. február 17. - Archívum

V. Újpesti Jótékonysági Bál: szórakozás és adományozás

2011. február 17. 21:30.

bal Ozsváth Kálmán, 4. kerület egyik képviselője nosztalgiával emlékszik vissza 2007-re, amikor először szervezte meg az Újpesti Jótékonysági Bált, ami idén jubileumát ünnepli. A régi polgári bálok hangulatát idéző társasági összejövetelt a szórakozás mellett egy nemes cél érdekében szervezi meg minden évben: a befolyt adományokból segítik a rászoruló intézményeket. A bálon minden évben más intézetnek gyűjtenek adományt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 4. kerület, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Milyen jelszavak védik legjobban adatainkat?

2011. február 17. 20:49.

jelszo A számítógépen tárolt adatok és levelek a legújabb vírusirtók mellett sincsenek biztonságban, így nem árt megfelelő jelszavakkal védeni azokat. A NOD32 vírusirtót gyártó cég felmérései alapján Magyarországon könnyen feltörhető jelszavakat használnak a felhasználók. Az ESET magyarországi képviseletének tanácsadója, Kiss Zoltán Gergő elmondta, hogy a felmérésből kiderül, sokan egyszerű szám vagy betűsort használnak csupán.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Változhatnak az utcanevek a 3. kerületben

2011. február 17. 19:55.

utcanev A 3. kerület lakosainak a véleményét fogja kikérni Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata az utcanevek változtatásának kérdésében. A főként kommunista diktatúrához illetve munkásmozgalomhoz köthető neveknek a lecserélését a Jobbik Magyarországért Mozgalom kerületi képviselői szorgalmazzák. A képviselő-testület egyetért az adott utcanevek megváltoztatásában,

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 3. kerület, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Cseke Katinka fogyózik

2011. február 17. 14:55.

cseke-katinka A TV2 Jóban rosszban című sorozatának Böbéje nem elégedett alakjával. Cseke Katinka nem tétlenkedik, heti háromszor megy konditerembe, ahol a fárasztó edzések után levezetéseként szaunázik, jakuzzizik. A mozgás mellett egészségesebben próbál étkezni, bár mint mondja, a csokinak nem tud ellenállni. Most egy új zsírbontó-feszesítő módszert is kipróbált, abba reménykedve, hogy látható eredményei lesznek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

A városvezetők fizetése nem nőtt, mégis több pénz marad a zsebükben

2011. február 17. 14:03.

tiszteletdij Budapest vezetőinek a fizetése ugyan nem nőtt, mégis körülbelül 60-70.000 forinttal többet visznek haza havonta. Az új adótörvény teszi lehetővé, hogy az eddig sem csekély fizetésükből még többet tarthassanak meg. Tarlós István és helyettesei bére bruttó 670.000 és 644.000 forint között mozog, így nem kell félniük a hó végi nincstelenségtől. Tavaly 350.000-337.000 Ft-ot kaptak kézhez a városvezetők,

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,