2011. február 20. - Archívum

Rákkutatás a betegekkel, a betegekért

2011. február 20. 11:29.

kutatas A rákkutatás tudományos fejlődését segíti a betegek együttműködésével létrehozott kutatóközpont, ahol a szakemberek új lehetőségeket tárnak a daganatos betegek elé. Az Egyesített Szent István és Szent László Kórház Onkológiai Centruma a májrákkal, a vastagbélrákkal, a végbélrákkal, a gyomorrákkal és a hasnyálmirigyrákkal foglalkozik. Az egymással párhuzamosan folyó kutatásokat nagyban segíti a Tűzmadár Ház,

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 9. kerület, Életmód | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Elfogták a 17 éves fiú gyilkosát

2011. február 20. 10:18.

17-ev-gyilk_ A rendőrség megalapozottan gyanúsít egy 20 éves férfit egy 17 éves fiatal megölésével. Az áldozat holttestét csütörtök este találták meg a hatóságok. A gyanúsított beismerte tetté, miszerint szerelemféltésből gyilkolta meg a fiút. A 17 éves fiú holttestére csütörtök este találtak rá a rendőrök a 10. kerületi Ihász utcai lakásban.  A helyszíni szemle alapján késszúrás végzett a fiatallal.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 10. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

A Facebook és a politika

2011. február 20. 9:06.

facebook A közösségi oldalak megjelenésével lehetőség van minden információt, hírt megosztani magunkról. A majd 10 milliós magyar lakosságból mintegy 2,6 millióan vannak fenn a Facebookon. A saját ismertségi körben történteket és a civil kezdeményezéseket sokan like-olják, de a politikai előrenyomulás már kevés embernek tetszik.
A politika mindenhol jelen van, hát miért pont a Facebook maradna ki belőle?

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,