2011. február 23. - Archívum

Az ételek negyedét kidobjuk

2011. február 23. 19:30.

tel A megvett élelmiszerek mintegy negyedét kidobjuk, nem hasznosítjuk fel. A kukába került ételek nem csak a szemét mennyiségét növelik, hanem pénzpocsékoláshoz is vezetnek. Ha odafigyelnénk, hogy mikor mit veszünk, akkor éves szinten közel 140.000 Ft-ot takaríthatnánk meg. A nagy bevásárlóközpontoknak azonban eszük ágában sincs megálljt parancsolni, sőt, minél inkább arra ösztönöznek, hogy sok mindent vegyünk, és minél többet fizessünk érte.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód | 0 Hozzászólás »

A finn metál csapat Budapesten koncertezik

2011. február 23. 18:10.

sonata_arctica A Sonata Arctica, Finnország legsikeresebb metál csapata Budapestre jön, február 25-én lép fel a Petőfi Csarnokban. A Kemiből származó banda 1996-ban alakult, és a másfél évtized alatt kiemelkedő power metál együttessé vált. Hat albumot adott ki a csapat, az ezredfordulón bejárta Európát, így mindenhol ismerik billentyűs hangszerrel megtámogatott, ütemes metál zenéjüket.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 14. kerület, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Egyre kevesebb lakás épül

2011. február 23. 16:21.

hazepites 2010-ben 20.823 új lakás épült, ami 35%-kal kevesebb, mint a 2009-es évben. A lakásépítési engedélyek száma tavaly 17.353 volt, ami 39%-kal csökkent az előző évhez képest. A ’90-es évek végén volt ennyire alacsony a lakásépítési kedv a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerint. A gazdasági válság tavaly éreztette igazán hatását az építkezéseknél.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Enikő megcsalta és elhagyta Olivért

2011. február 23. 15:01.

oliver_1 Olivér a hivatalos facebook oldalán megerősítette a hírt, szétmentek Enikővel. A Való Világ vagánya nem tért ki a részletekre, csak annyit írt, hogy Enikő félrelépett és elhagyta őt. A két éves kapcsolat nem bírta ki a valóságshow terhét. A várt győzelemből szörnyű bukás lett. Vajon megérte bemenni a Villába?

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Az Újpest csapatkapitánya súlyosan megsérült

2011. február 23. 14:09.

vermes-krisztian Az Újpestnek félbe kellett szakítania a keddi edzést, ugyanis baleset történt. Vermes Krisztián olyan súlyosan megsérült, hogy mentőt kellett hozzá hívni. A labdarúgócsapatnak egész szezonban nélkülöznie kell a hatszoros válogatott játékost. A sérülés egy összeütközés miatt történt, amiben a hátvéd jobb térdének a keresztszalagja szakadt el. Műtétek sorozata és hosszú lábadozás vár a focistára.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 4. kerület, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :