2011. március 7. - Archívum

Kokó ismét ringbe száll

2011. március 7. 18:25.

koko Kovács „Kokó” István ismét ringbe száll, persze csak egy barátságos meccs erejéig. Egy szellemi megmérettetésen vesz részt Bereményi Géza, Kossuth-díjas író-rendezővel. A szellemi párbaj március 10-én, az 5. kerületi, Arany János utcai Aranytíz Kultúrházban lesz. A beszélgetésen az érdeklődők közelebbről megismerhetik Kokót és Bereményi Gézát is. Tabuk nélkül lehet kérdezni az olimpiai bajnok ökölvívótól és a Kossuth-, József Attila- és Balázs Béla-díjjal kitüntetett írótól,

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 5. kerület, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

A nőnap eredeti jelentése

2011. március 7. 17:25.

nonap A nőnap ma már legtöbb esetben nem a nők egyenjogúságának hangoztatását és a nők védelmét jelenti, hanem egy udvarias gesztust. A férfiak virággal vagy más aprósággal köszöntik fel női rokonaikat és ismerőseiket, és el is felejtik a nőnap eredeti értelmét. 1911-ben ünnepelték meg először a nemzetközi nőnapot, amit 1913 óta március 8-án tartanak világszerte. Az ENSZ 1977-ben nyilvánította hivatalos ünneppé.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód | 0 Hozzászólás »

Ringo Starr Budapesten koncertezik

2011. március 7. 15:19.

ringo-starr A Beatles együttes egykori dobosa hazánkba látogat csapatával, az All-Starr Band-del. Június 28-án, a Papp László Budapest Sportarénában ad egy fergeteges koncertet Ringo Starr. A zenekar legújabb albuma a Y Not, ami tavaly jelent meg. Az új slágereken kívül feltehetőleg Beatles dalok is felcsendülnek majd. A legendás négytagú formáció közül talán Ringo Starr volt a leginkább a háttérbe szorulva, ennek ellenére rajongótábora még most is hatalmas.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 14. kerület, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Orbán Viktor tanácsadója Kapócs Zsókával jár

2011. március 7. 14:18.

kapocs-zsoka Habony Árpád, Orbán Viktor személyes tanácsadója Kapócs Zsókával jár. A miniszterelnök ez idáig nem tudott a románcról. Zsóka megerősítette a híreket: igaz, hogy egy párt alkotnak Habonnyal. Nagyon szeretik egymást, de még nem költöztek össze. A politikus és az egykori szépségkirálynő január végén, Rogán Antal születésnapi partiján ismerkedett meg, és az első perctől kezdve szimpatikusak voltak egymásnak.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

10 évesen anorexiás – Egyre fiatalabbak a betegek

2011. március 7. 12:25.

anorexia A 10 éves Regina először az idegesség miatt kezdett el fogyni, majd miután megtetszett neki, hogy egyre soványabb és karcsúbb, szinte semmi táplálékot nem vett magához, és amikor csak tehette, tornázott. A fölöslegesnek vélt kilóktól gyorsan megszabadult. Hét hónap alatt harminc-egynéhány kilóról 22 kilóra fogyott. A szülők időben észrevették a bajt és kórházba vitték lányukat.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód | 0 Hozzászólás »

Még több: :