2011. március 9. - Archívum

Wolf Kati megy az Eurovíziós Dalfesztiválra – Videó

2011. március 9. 19:24.

wolf-kati_1 Wolf Kati, az X-Faktor felfedezettje képviseli Magyarországot az 56. Eurovíziós Dalfesztiválon. A Szerelem, miért múlsz? című dalával indul a düsseldorfi versenyen A 35 éves énekesnő a magyar tehetségkutató által országos népszerűségre tett szert, most esélyt kap arra, hogy egész Európa megismerje. A kétgyermekes családanya már többször bebizonyította, hogy a színpadon dívaként énekel és táncol, most 42 tehetséges előadóval mérheti össze tudását.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Erőss Zsolt újabb rekordkísérletre készül

2011. március 9. 17:20.

eros-zsolt Alig telt el egy év Erőss Zsolt súlyos balesete óta, a hegymászó nem bír magával, mindig újabb és újabb feladatokon és expedíciókon töri a fejét. Már lázasan edz következő vakmerő tettére, miszerint a Himalája olyan csúcsát akarja megmászni, ahova magyar még soha nem jutott fel. A nagy megpróbáltatásra még kicsit várni kell, de Zsolt elképzelései szerint 1-2 éven belül ismét elindulhat a Himalája felé.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Március 10. – Torkos Csütörtök

2011. március 9. 15:16.

torkos Március 10-én, Torkos Csütörtök alkalmából az ország számos éttermében fél áron ehetnek a vendégek. A hagyomány 2006-ban indult, és évről évre egyre több vendéglő csatlakozik a programhoz. A résztvevők vállalják, hogy az étterembe betérő vendégeknek 50%-os kedvezményt biztosítanak az étlapon szereplő ételek árából. A vendéglátóegységek és a vendégek körében is kedvelt a Torkos Csütörtök,

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód | 0 Hozzászólás »

Nem Magyar Köztársaság lesz az ország neve?

2011. március 9. 13:21.

cimer Hazánk nevét meg akarja változtatni a kormány, mert úgy véli, hogy a Magyar Köztársaság helyett simán Magyarország lenne az optimális név. Az államforma maradna köztársaság, csak a nevében nem lenne feltüntetve. A változás szimbolikus ügyekben jelentene mást, mint eddig. A névmódosítással járó költségek még nem lettek felmérve, de annyit tudni, rengeteg pénzbe kerülne, hogy az állampolgárok minden hivatalos okmányát lecseréljék,

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Anikó miatt ért véget L.L. Junior kapcsolata

2011. március 9. 12:39.

aniko-es-junior A fekete démon újabb párkapcsolatot tett tönkre: ismét foglalt pasival kezdett ki. L.L. Junior és Kasza Tibi néhány napra beköltözött a Való Világ Villájába, hogy közreműködjön a villadalok megírásában és megzenésítésében. Junior túl közel került Anikóhoz, amit a rapper barátnője nem nézett jó szemmel, és szakított a zenésszel. Junior elmondása szerint nem Anikó tette tönkre a kapcsolatukat, mert már amúgy is végét járta a románc.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :