2011. március 17. - Archívum

Új Városközpont Rákosmentén

2011. március 17. 19:37.

vizjatek 2010 tavasza óta folyik Rákosmente Új Városközpont beruházása, ami 2,7 hektáros terület felújítását jelenti, és vélhetőleg idén tavasszal végre elkészül. Az új városközpont egyik fontos momentuma a zöldövezet kiterjesztése, fák, cserjék és virágok ültetése, de díszkút, vízjáték és egy mesterséges lépcsős vízesés is díszíti az új főteret. Mostanra 90%-ban már készen van a beruházás, ami összesen bruttó 1,9 milliárd forintba került az önkormányzatnak.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 17. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Fényesebb és nagyobb lesz a Hold szombaton – Szuperhold

2011. március 17. 16:51.

szuperhold Szombaton szuperhold lesz, vagyis a Holdat nagyobbnak és fényesebbnek látjuk majd, mint az elmúlt 19 év során valaha. Március 19-én, a Hold a megszokottnál közelebb lesz a Földhöz, ezért hatalmasabb és tündöklőbb lesz, mint megszoktuk. A változás szabad szemmel is jól látható lesz, körülbelül 15%-kal tűnhet nagyobbnak az égitest, mint egyébként.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Az új bikiniben csinosabbak lesznek a nők

2011. március 17. 15:48.

furdoruha A legújabb fürdőruha-kollekciót már piacra dobták, ami feltehetően nagy sikert fog aratni a hölgyek körében, ugyanis a fenékvonalat megemeli, ami által csinosabbak és formásabbak lesznek a hátsó vonalak. Az új technológia egy hálóréteget és egy elasztoleszin nevű anyagot jelent, ami által a popsi sokkal feszesebb és szebb lesz.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód | 0 Hozzászólás »

Magyar Kupa: nincs budapesti csapat az elődöntőben

2011. március 17. 14:50.

magyar-kupa Nem sűrűn fordult elő olyan a honi labdarúgásban, hogy egyetlen fővárosi csapat se legyen a Magyar Kupa legjobb négy együttese között. Idén azonban ez a helyzet, miután a negyeddöntőkben az MTK, a Honvéd, majd az Újpest is búcsúzni kényszerült vidéki riválisaikkal szemben. Ilyen csúfság az elmúlt száz esztendő alatt mindössze kétszer esett meg a budapesti csapatokkal.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Nagy Duett – A TV2 új műsora áprilisban rajtol

2011. március 17. 14:28.

liptai-nagy-duett Amíg az RTL Klubbon ismét Csillag születik indul, addig a TV2 sem tétlenkedik és áprilistól elindítja legújabb showműsorát, a Nagy Duettet. Az élő műsorral kapcsolatban még sok minden képlékeny, így azt sem tudni, hogy péntek vagy szombat esténként kerül majd adásra. A Nagy Duettben egy énekes és egy éneklésben amatőr médiaszemélyiség alkot majd egy párt, akiknek minden hétre népszerű magyar és angol dalokat kell megtanulniuk és előadniuk.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek, Nagy Duett | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,