2011. március 24. - Archívum

Bryan Ferry koncert a Budapest Sportarénában

2011. március 24. 19:16.

bryan_ferry Bryan Ferry, a modern zene egyik kulcsfigurája már közel negyven éve van a pályán. Neve hallatán biztos mindenkinek a Come On Baby Let’s Stick Together című dal vagy zenekarának, a Roxy Music-nak a neve ugrik be. A világhírű zenész végre Magyarországra látogat, hogy népszerűsítse legújabb, Olympia című albumát. A nagy eseményre már nem kell sokat várni, április 29-én, a Budapest Sportarénában lép fel a világsztár.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Az egészséges infraszauna

2011. március 24. 18:31.

4 személyes, komfortos infraszauna Önnek mi jut eszébe az infraszauna szó hallatán? Egy luxuscikk, mely leginkább csak a wellness központokban és szállodákban található meg, használatát csak gazdag üzletemberek engedhetik meg maguknak? Nos, ez esetben ki kell, hogy ábrándítsam, ugyanis a valóság koránt sem ez. Ma már bárki élvezheti saját otthonában az olcsó, megfizethető minőséget, melyet egy infrakabin jelent. Szépségápolás, fogyókúra infraszaunával.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

2 évre ítélték Geréb Ágnest

2011. március 24. 15:51.

gereb-agnes_2 Két év letöltendő fogházbüntetést szabott ki Geréb Ágnesre első fokon a Fővárosi Bíróság. A szülész-nőgyógyászt foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés bűncselekménye miatt ítélték el. Geréb Ágnes leghamarabb egy év múlva kerülhet feltételesen szabadlábra. A letöltendő szabadságvesztés mellett Geréb Ágnest öt évre eltiltották hivatása gyakorlásától is.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Gigi 17 évesen az Erotika Parádén dolgozott

2011. március 24. 15:09.

gigi Sorra lepleződnek le a Való Világ 4 szereplőinek múltbéli titkai. Most épp Gigiről derült ki megdöbbentő hír, mégpedig az, hogy 17 évesen az Erotika Parádén dolgozott. 30.000 Ft-ért hazudta a szervezőknek, hogy már betöltötte a 18-at. A három napos hoszteszi munkát nem vállalhatta volna a VV4 hugicája, sőt, a rendezvény helyszínére még látogatóként sem léphetett volna be.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Megnyílt a Nemzeti Múzeum kerítéskiállítása

2011. március 24. 14:25.

keriteskiallitas Magyarország EU-elnökségéhez kapcsolódva március 23-ától, szerdától három kiemelkedő szecesszió építész munkásságáról készített képek díszítik a Magyar Nemzeti Múzeum kerítését. Az utazótárlat először Barcelonában volt látható, május 3-ig a budapesti Múzeumkörúton tekinthető meg, majd továbbutazik a következő kiállítás helyszínére, ami Brüsszelben lesz.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 8. kerület, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,