2011. március 30. - Archívum

Acoustic & Electric – Tommy Emmanuel koncert

2011. március 30. 17:41.

tommy-emmanuel Tommy Emmanuel, a világhírű ausztrál gitáros európai turnéja alkalmával Budapesten is fellép. Az „Acoustic & Electric“ elnevezésű koncert a Petőfi Csarnokban lesz április 18-án, 19:30-kor. Az autodidakta zeneszerző-gitáros elektromos gitáron most mutatja be először szerzeményeit Európa közönségének. Tommy Emmanuel rock és blues dalokat, valamint nagy slágerek feldolgozásait adja majd elő.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 14. kerület, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Kiüríttetik a Tűzrakteret

2011. március 30. 16:38.

tuzrakter Terézváros Önkormányzata ingatlanhasznosítási pályázatot írt ki a Tűzraktér épülettel kapcsolatban, de senki nem pályázott rá. Ennek ellenére a testület elrendelte a kulturális központ kiüríttetését, aminek értelmében április 1-jén már teljesen üres állapotban kell állnia az épületnek. A Tűzraktér művészeti vezetője, Simor Ágnes szerint ellenkeresetet adnak be az önkormányzat kiürítési felszólítása ellen.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 6. kerület, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Romagyilkosság: A negyedrendű vádlott beismerte bűnrészességét

2011. március 30. 15:37.

romagyilkossag Szerdán, a Pest Megyei Bíróságon folytatódott a romagyilkosság-sorozat négy vádlottjának a tárgyalása, amit kis időre felfüggesztettek, mivel az első rendű vádlott, Kiss Árpád nem volt hajlandó elárulni anyja nevét és állandó lakcímét. Miután zárt körben felvették a vádlott adatait, folytatódott a tárgyalás. A négy vádlottból három megtagadta a vallomástételt, egyedül a negyedrendű vádlott, Csontos István ismerte be bűnösségét.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Gigit édesapja vitte az Erotika Kiállításra

2011. március 30. 14:31.

gigi_0 Nemrég derült ki, hogy a Való Világ 4 szende szüzét jásztó Gigi már több erotikus munkán is túl van, sőt, mindezeket fiatalkorúként, alig 17 évesen végezte. Gigi édesapja nyíltan vállalja, hogy ő maga vitte lányát az Erotika Kiállítás hoszteszi munkájának válogatására. Rácz apukát ezért a kijelentéséért akár öt év szabadságvesztéssel is büntethetik a hatóságok.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Az egészséges reggel kezdete: egy tál müzli

2011. március 30. 11:43.

muzli A müzli egyet jelent az egészséges reggelivel, ami kedvelt napindító a felnőttek és a gyermekek körében is. Az 1900-as évek elején egy svájci orvos fedezte fel a gyümölcsből és gabonából álló étel jótékony hatását, és elkezdte a betegeinek reggeli gyanánt adni. Ma már millió féle ízű és összetevőjű müzli közül válogathatnak az ínyencek, de az alapösszetevők ugyanazok: egészséges gabona és finom gyümölcs keveréke olajos magvakkal.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód | 0 Hozzászólás »

Még több: :