2011. április 4. - Archívum

Varnus Xavér nagyot álmodott

2011. április 4. 19:11.

varnus-xaver Varnus Xavér már ötévesen Bach műveit hallgatta, és hétévesen tudta, hogy orgonista lesz. Álmait nem adta fel, és elképzeléseit megvalósította. Újfajta orgonazenét kezdett játszani, átlépve a klasszikus és a modern zene határait. Minden évben nagyszabású koncertet tervez születésnapja alkalmából. Idén Rhoda Scottal zenél, de már tervezi a közös fellépést Joe Cocker-rel és Anthony Hopkins-szal.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Angele, az elefánttehén készen áll a vemhességre

2011. április 4. 18:10.

elefant_0 Semmi nem áll az útjába annak, hogy a budapesti állatkertben kiselefánt szülessen. Assam az elefántbika és Angele, az elefánttehén is egészséges és mindketten készen állnak, hogy szülők legyenek. A Fővárosi Állat- és Növénykert dolgozói megvizsgálták a 10 éves Angele-t, hogy biológiailag megérett-e arra, hogy utódot hozzon a világra. A vizsgálatok kimutatták, hogy a szaporítószervei egészségesek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 14. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Lezárult az egyhetes dunai razzia

2011. április 4. 17:10.

duna-razzia 15 ország rendőreinek részvételével a Duna teljes szakaszán ellenőrzéseket tartottak az elmúlt héten a különböző bűncselekmények – mint például a csempészés és okirathamisítás – visszaszorítása érdekében. A BRFK Dunai Vízirendészetének Kapitányságának vezetője, Tóth Zoltán a vasárnapi sajtótájékoztató keretei között mondta el, hogy pontosan milyen eredménnyel zárult a razzia.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Szijjártó megcáfolta a kötelező sorkatonaságot

2011. április 4. 13:06.

szijjarto-peter Hétfőn, a TV2 Mokka című műsorában megcáfolta Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője azt a kijelentést, miszerint a kormány vissza akarja állítani a kötelező sorkatonaságot. Múlt héten Pósán László fideszes képviselő tett egy olyan kijelentést, hogy a készülő alkotmány pontjai között ellentétek vannak, és bizony jót tenne, ha a kötelező sorozást visszavezetnék.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Gigi kiesett, Éva visszament – Való Világ 4.

2011. április 4. 10:00.

va A Való Világ 4 eddigi legizgalmasabb párbaja volt a 8. megmérettetés, ugyanis VV Éva és VV Gigi versengett a nézők szavazataiért. Az állás mindvégig szoros volt, eleinte Gigi vezetett, de végül Éva mehetett vissza a luxusbörtönben. 1%-on múlt, hogy nem a villa hugicája, hanem a törtető lány folytathatta a játékot. Évát Alekosz és Anikó várta vissza, Béci, Jerzy és Laci láthatóan szomorúak és csalódottak voltak,

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: :