2011. április 7. - Archívum

Pénteken indul a Nagy duett

2011. április 7. 16:57.

duett_logoteszt A TV2 legújabb showműsora, a Nagy duett április 8-án, 21:20-kor kezdődik, ahol 10 nem mindennapi páros versenyez a nézők kegyeiért. Népszerű énekesek szárnyaik alá vettek 10 médiaszemélyiséget, akiket nem az énekhangjuk miatt kedvelt meg Magyarország. Most itt a lehetőség, hogy bizonyítsák: tudnak ők énekelni, ha akarnak!

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek, Nagy Duett | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Orbán: Nem lesz többé kétharmad

2011. április 7. 15:45.

orban-viktor_1 Orbán Viktor az OECD ünnepi közgyűlésén kitért a kormány furcsa gazdaságpolitikai módszerére, de beszélt az országot jellemző kettősségről, az adórendszerről, az adósságkezelésről, a munkanélküliségről, a kultúráról és arról is, hogy Magyarország mennyire becsüli az OECD munkáját.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

A magyarok nem tudnak bánni a pénzzel

2011. április 7. 14:49.

forint_0 A magyarok nincsenek tisztában saját teherbíró képességükkel, nem ismerik a bankok által kínált lehetőségeket és nem tudják, hogy az egyes pénzügyi termékek milyen kockázatot rejtenek magukban – derült ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felméréséből. De ami még szomorúbb, hogy a saját háztartásuk anyagi helyzetét is csak kevesen tudják felmérni reálisan.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

A Nefelejcs utcában még mindig helyszínelnek

2011. április 7. 12:49.

gazrobbanas_0 A szerdai gázrobbanás épületében még mindig folyik a helyszínelés és a tűzvizsgálat. A 7. kerületi, Nefelejcs utcai bérházhoz statikust is várnak, aki még hétvégéig megállapítja, hogy melyik lakásba lehet visszaköltözni. Azokat a lakókat, akik nem tudnak hova menni, üres önkormányzati lakásokban és panziókban szállásolja el az önkormányzat. A robbanás következében két nő megsérült, akiket jelenleg is kórházban kezelnek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 7. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Tévhitek az allergiáról

2011. április 7. 12:28.

allergia Az allergia kialakulását öröklött hajlam és a környezet hatásai együttesen válthatják ki. Ma a világon mintegy 400 millió ember szenved valamilyen allergiában, így méltán lehet népbetegségnek nevezni. Az elmúlt évek során rohamosan nőtt az allergiás betegek száma. Ha ilyen mértékű marad a növekedés, akkor 2025-re akár a Föld lakosságának fele szenvedhet allergiában. Különböző allergiák, különböző tüneteket produkálnak,

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód | 0 Hozzászólás »

Még több: :