2011. április 8. - Archívum

A Bryan Ferry koncert áprilisról szeptemberre tolódik

2011. április 8. 18:21.

bryanferry Bryan Ferry, a Roxy Music frontembere április 29-én, a Budapest Sportarénában mutatta volna be legújabb, Olympia című albumát. A zenész április 5-én megbetegedett és kórházi ápolásra szorult. Bryan már jól van, hamarosan teljesen felépül, azonban áprilisi koncertje elmarad, és helyette 2011. szeptember 21-én lép fel a magyar közönség előtt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 14. kerület, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Lovasrendőrök vigyáznak a temetők nyugalmára

2011. április 8. 17:39.

temeto Tavasztól lovas és kutyás rendőrök járőröznek a fővárosi temetőkben. A Budapesti Temetkezési Intézet (BTI) és a Készenléti Rendőrség közös akciójának a célja, hogy a rendőri jelenlét miatt a tolvajok elkerüljék a sírkerteket, és a hozzátartozók nyugodtan emlékezhessen meg szeretteikről, és ápolhassák azok sírjait.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Zitta, a fővárosi állatkert idős elefántja elpusztult

2011. április 8. 16:49.

zitta Zitta, a Fővárosi Állat- és Növénykert majd ötven éves nőstényelefántja csütörtök hajnalban kritikus állapotba került: nem tudott felállni. Az orvosok, a gondozók és a műszaki munkatársak 20 órán keresztül, megállás nélkül azon dolgoztak, hogy megmentsék az elefántot. Se az infúzió, se a beöntés nem segített, Zitta olyan szörnyű állapotba került, hogy el kellett altatni.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 14. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

VV Laci feladta

2011. április 8. 9:18.

laci_0 Laci összecsomagolta holmiját, könnyes szemmel elköszönt társaitól és örökre kilépett a Villa ajtaján. Laci egy hónappal a játék vége előtt feladta a küzdelmet, számára véget ért a Való Világ 4. Saját elmondása szerint a hosszú évek feszültsége most jött ki rajta, és nincs olyan fizikai és pszichés állapotban, hogy folytatni tudja a játékot, amit pánikrohama is bizonyított.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Április 11. – A Költészet napja

2011. április 8. 8:51.

jozsef-attila 1964 óta Magyarországon április 11-én ünnepeljük a Költészet napját. 1905-ben, ezen a napon született József Attila, a magyar költészet egyik legkiemelkedőbb alakja. Különböző előadásokkal, színdarabokkal, kortárs és klasszikus költők verseivel, könyvbemutatókkal, koncertekkel és kiállításokkal emlékezik az egész ország a tragikus sorsú íróra.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :