2011. április 11. - Archívum

Április 12 – Eva – adóelőleg befizetési határidő

2011. április 11. 11:29.

eva Az első negyedév utáni adóelőleget április 12-ig, keddig kell befizetni az egyszerűsített vállalkozói adókörbe (eva) tartozóknak. Az illetékeseknek a bevételük 30%-át kell az adóhatóságnak eljuttatniuk. Aki kicsúszik a határidőből, annak komoly következményekkel kell számolnia.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

A 9 éves sofőr három autót tarolt le

2011. április 11. 10:29.

Baleset - Parkoló autókat tört össze egy kislány   A család nem járult hozzá az arcuk közléséhez!!!! A részeg édesanya 9 éves kislányának átadta a volánt, aki három autót összetört, két fát kidöntött, végül egy villanyoszlopnak csapódva állt meg. Az eset a 18. kerületi Havanna utcában történt, vasárnap délelőtt 10 órakor. A gyermek és az anya könnyebb sérülésekkel megúszta a történteket, de a részeg édesanyának sokba fog kerülni a kár megtérítése.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 18. kerület, Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Az alkotmány szövege véglegesítésre kerül

2011. április 11. 8:57.

orszaggyules_0 A parlament képviselői hétfőn kialakíthatják az új alkotmány végeleges szövegét. A tervek szerint az Országgyűlés április 18-án szavaz az új alaptörvény elfogadásáról, ha csak a zárószavazás előtt nem hagynak jóvá valamilyen módosító javaslatot. Ha a képviselők kétharmada elfogadja az alkotmányjavaslatot, akkor április 25-én Schmitt Pál köztársasági elnök ünnepélyes keretek között aláírja azt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Béci harmadszorra is párbajozik

2011. április 11. 8:17.

beci A Való Világ 4 kilencedik kiválasztása nem okozott túl nagy meglepetést, legalábbis Bécinek. A villalakók már csak öten vannak, egyre jobban összeszoknak és kevesebbet veszekszenek. Azonban valakinek mennie kell párbajozni, és mint minden kiválasztásnál, most is felszínre kerültek a régebbi nézeteltérések. A lakók döntése alapján Béci készülhet harmadik párbajára.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :