2011. április 20. - Archívum

A Tescoban vásárolunk a legtöbbet

2011. április 20. 17:52.

tesco A Tesco áll a nagykereskedelmi áruházláncok forgalmát összesítő lista élén a 2010. évi bevételek szerint, a második helyen a CBA, bronzérmes pedig a Coop lett – állapította meg a Nielsen piackutató vállalat, a cégek saját maguk által készített statisztikái és kimutatásai alapján.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Bringapont a MOL kutakon

2011. április 20. 16:42.

biciklis_0 Áprilistól több mint 100 MOL benzinkút egészíti ki szolgáltatásait, és a biciklisekre is gondolva kerékpáros eszközöket, azok javításához szükséges szerszámokat, és a sportoláshoz tartozó ételeket és italokat is árulnak a töltőállomásokon. Az elmúlt években Budapesten és az egész országban is jelentősen megugrott a biciklisek száma, így sokan örülnek a változtatásoknak.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Önkéntesek megtisztítják a Gellért-hegyet

2011. április 20. 15:41.

gellert-hegy_0 A Föld napja alkalmából április 22-én, pénteken alpinisták kitakarítják és megtisztítják a Gellért-hegy sétányait, parkjait és a gyalogosan meg nem közelíthető részeket is. A programhoz bárki csatlakozhat, és az önkéntesek jutalma sem marad el, ugyanis a főváros betekintést enged a nyilvánosság elől elzárt Aragonit barlangba.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 11. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Bobsled: ingyen telefonálás a Facebookon

2011. április 20. 14:16.

Print Keddtől nem csak szöveges üzenettel lehet felvenni a kapcsolatot a Facebook – ismerősökkel, hanem telefonon keresztül is. Az új alkalmazás még csak számítógépről számítógépre működik, de a T-Mobile és a Vivox szerint videós üzemmód is lesz, illetve a későbbiekben vonalas telefont és mobilt is lehet majd vele hívni.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Műláb és menyasszonyi ruha – Végtelen a vonaton felejtett tárgyak listája

2011. április 20. 13:43.

pancel Táska, esernyő, igazolvány – a leggyakrabban vonaton felejtett tárgyak, de az utasok feledékenysége határtalan, mivel hagytak már el menyasszonyi ruhát, inzulint és műlábat is. Azok a tárgyak, amiket nem lopnak el, a MÁV ügyfélszolgálati irodájára kerülnek, majd egy páncélszekrénybe. Általános tapasztalat szerint, ha 1-2 napon belül nem jelentkezik a talált tárgyért senki, akkor már nem is fog.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :