2011. április 25. - Archívum

Anikó lett az utolsó kiválasztott

2011. április 25. 13:55.

vv-aniko A Való Világ 4 utolsó, szám szerint a tizedik kiválasztása meglepetést okozott mindenkinek. Már csak négyen vannak a luxusbörtönben, mégsem lehetett tudni, hogy Alekosz, Anikó, Éva és Jerzy kit fog utoljára párbajozni küldeni. Végül Anikó számításai beigazolódtak, és sikerült úgy irányítania az eseményeket, hogy megkapja a zöld kendőt, így készülhet élete első párbajára.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Schmitt Pál hétfőn délben írta alá az új alkotmányt

2011. április 25. 12:54.

schmitt-pal_3 Schmitt Pál köztársasági elnök húsvét hétfőn, délben írta alá Magyarország új alkotmányát. A díszzászlóalj díszőrséget állt, a katonazenekar pedig aláfestő zenét szolgáltatott az ünnepi ceremóniához. A hétfői forgatókönyv: aláírás, pecsét, ünnepi beszéd, hangverseny, tánc és zene.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Bajban az MTK, menekül az Újpest

2011. április 25. 10:31.

Fotó: www.ftc.hu Túl vagyunk a labdarúgó NB1 24. fordulóján, és valamelyest tisztulni kezd a kép, már ami a kiesők kilétét illeti. Az már biztosra vehető, hogy a Videoton nyeri a bajnokságot, és a Szolnok bent maradása is csodaszámba menne. A nagy csaták a dobogós helyekért, illetve a másik kieső hely elkerüléséért folynak. A 24. forduló után a második helyért lépéselőnybe került a Fradi, míg hátul az MTK kerül egyre nagyobb slamasztikába.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Lement a Csillag születik első középdöntője

2011. április 25. 9:31.

csillag-szuletik A Csillag születik 3 élő showműsorába 24 tehetség jutott be, azonban a következő fordulóban már csak nyolcan fojtathatják a versenyt. Szombaton, az első élő adásban 12 produkciót láthattak a nézők. A zsűri pontozása és a közönség szavazása eredményeként Mr. Joe, az Everdance, Szabó Ádám és László Attila folytatja a versenyt a 2011-es Csillag születik győztese címért.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek, Csillag Születik | 0 Hozzászólás »

Még több: :