2011. április 26. - Archívum

Finom és egészséges: az eper

2011. április 26. 18:32.

eper A magyar eperre még várni kell egy kicsit, de a boltok polcain már piroslik az import változata. Tavasszal és nyáron érdemes minél több szamócát enni, mert nem csak nagyon finom, hanem egészséges is. Fogyasztásával távol tarthatjuk a betegségeket, megőrizhetjük egészségünket, valamint fiatalabbá és szebbé varázsolhatjuk bőrünket.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Budapesten új adónemeket vezethetnek be

2011. április 26. 17:59.

ado_1 A főváros vezetése öt új adónem bevezetését vizsgálja, így nem kizárt, hogy hamarosan dugódíjat, vigalmi adót, tűzoltási járulékot, úthasználati adót és ingatlan-értéknövekedési adót kell fizetni. Az adóelképzelések Budapest 2011 – 2014-es gazdasági programjának a részét képezik.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Két uszály roncsát emelik ki a Dunából

2011. április 26. 16:57.

uszaly A Margit híd felújítási munkálatai közben két hatalmas, 40 méteres uszály roncsát fedezték fel a búvárok a Margitsziget és a budai rakpart között. A járművek maradványait kedden és szerdán emelik ki a folyóból. A búvárok több száz órát dolgoztak azon, hogy a hordalékoktól megtisztítsák a meder mélyén fekvő uszályokat és kiemelhessék a folyóból.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Öngyilkos lett Dunaújváros volt alpolgármestere

2011. április 26. 14:46.

toth-laszlo Pisztollyal vetett véget az életének Tóth László, Dunaújváros nemrég lemondott fideszes alpolgármestere kedden, a késő délelőtti órákban – erősítette meg a hírt a rendőrség. Úgy tűnik, hogy az idegenkezűség kizárható, azonban a tragédia helyszínén még tart a helyszínelés, és vizsgálják a halál körülményeit, valamint annak okait.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Fejér megye, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Kerékpárral biztonságosan

2011. április 26. 13:45.

biciklisek A KRESZ szabályainak betartása az autósokra és a biciklisekre is vonatkozik, azonban a kétkerekűvel közlekedők gyakran hajlamosak elfelejteni, hogy nekik is kell tenni azért, hogy elkerülhető legyen egy-egy baleset. Sokszor nem csak a szabályok betartásának hiánya, hanem a figyelmetlenség is alapvető problémákat okoz a közlekedésben.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :