2011. május 3. - Archívum

Nem elfogult a romagyilkosság bírója

2011. május 3. 16:30.

miszori-laszlo A háromfős tanács elutasította azt az indítványt, amit a hat halálos áldozatot követelő romák ellen elkövetett támadássorozat büntetőperének bírója, Miszori László ellen nyújtott be az első rendű vádlott, K. Árpád és védője április 13-án. Két másik elfogultsági indítvány is van a bíró ellen, ha valamelyiket jogosnak találják, akkor újra kell kezdeni az egész tárgyalást.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

A TNT Mézédes dallal lepte meg rajongóit

2011. május 3. 16:18.

tnt A TNT, a 90-es évek egyik legsikeresebb magyar együttese visszatér. Biztos mindenki emlékszik még a Kicsi Gesztenye, a Bele vagyok zúgva, a Tiltott perc, a Bolond, aki sír… című szerzeményekre. Ha csak egyetlen koncert erejéig, de ismét hallhatják a rajongók a jól ismert slágereket Dobrády Ákos és Inti előadásában.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 14. kerület, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : , , ,

A 2011-es matematika érettségi rendben lezajlott

2011. május 3. 15:12.

matematika-erettsegi A matematika érettségi rendben zajlott le, mindenhol időben kezdődött és délre már az utolsó diák is beadta a feladatsort. Az Oktatási Hivatal információja szerint 89 678-an érettségiztek középszinten, és 2961-en választották a matematika emelt szintű írásbeli feladatsorát. Középszinten a magyaron kívül angolul, németül, olaszul, franciául, horvátul, spanyolul, szerbül, oroszul, románul és szlovákul, emelt szinten pedig angolul és németül érettségiztek a diákok.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Szobrot állítana a főváros II. János Pál pápa tiszteletére

2011. május 3. 14:26.

ii-janos-pal-papa_0 II. János Pál pápát május 1-jén boldoggá avatták Rómában, ennek tiszteletére Budapest városvezetése szobrot állítana őszentségének. A főpolgármesteri hivatal által közzétett információk szerint még nincs meg a szobor konkrét helye, de várhatóan 1-2 éven belül már mindenki leróhatja tiszteletét II. János Pál pápa szoborba öntött képmása előtt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

John Higgins a 2011-es sznúker világbajnok

2011. május 3. 13:45.

john-higgins A hétfő este véget ért világbajnoki döntőt nagy csatában a skót John Higgins nyerte meg, így pályafutása során már negyedik alkalommal hódította el a sznúker VB címet. Higgins 18-15 arányban múlta felül fiatal angol ellenfelét, Judd Trumpot. A skót játékos nehéz időszakot követően nyerte el újabb világbajnoki címét, hiszen a közelmúltban elveszítette édesapját, ráadásul belekeveredett egy bundabotrányba is.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Külföldi hírek, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :