2011. május 5. - Archívum

Álrendőrök igazoltattak és bírságoltak Somogyban

2011. május 5. 17:33.

igazoltatas Somogy megyében önjelölt rendőrök bírságoltak meg egy megtévesztett autóst. Az álrendőrök szabálysértés elkövetésére hivatkozva büntetést szabtak ki a sofőrre, akitől a helyszínen el is kérték a 10.000 forintos bírságot. A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy rendőr soha nem vehet át készpénzt az intézkedés során.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Somogy megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Készül az ország legnagyobb tortája

2011. május 5. 16:32.

~ps431.tmp Három cukrászdában készül Magyarország legnagyobb tortája, amit vasárnap, a Budapesti Vidám Parkban vágnak majd fel a Gyermekétkeztetési Alapítvány (GYEA) fennállásának 18. születésnapja alkalmából. A bulin a hatalmas tortán kívül különböző játékok és paprikáskrumpli-főző verseny várja a meghívott gyermekeket.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód | 1 Hozzászólás »

Tom és Jerry DVD-gyűjtemény

2011. május 5. 15:09.

tom-es-jerry Nincs olyan felnőtt és gyermek Magyarországon, aki a Tom és Jerry hallatán ne a rafinált egérre és az őt kergető, hibáiból soha nem tanuló macskára gondolna. A rajzfilm rajongóinak nagy örömére most egy 12 DVD-ből álló gyűjtemény jelenik meg, amin több tucat mókás és tanulságos kalandot nézhetnek meg a gyermekek és a gyereklelkű felnőttek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Káros lehet a mértéktelen sportolás

2011. május 5. 13:46.

futas_0 Mint mindenben, a sportban is mértékletességet kell tartani. A túlzásba vitt edzés nem fittebbé, hanem fáradékonnyá és levertté teszi a szervezetet. Néhány alapszabályt betartva a sport nem csak a jó közérzetről gondoskodik, hanem ténylegesen egészségessé és fitté teszi a testet.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Megkezdődött a háborús bűnökkel vádolt Képíró Sándor pere

2011. május 5. 12:54.

kepiro-sandor Csütörtökön elkezdődött a háborús bűnökkel vádolt, 97 éves Képíró Sándor egykori csendőr százados pere. A vád szerint Képíró Sándor 1942. január 23-án beosztottjainak olyan parancsot adott, ami alapján négy civilt lőttek le. A büntető törvénykönyv szerint a tett egyéb háborús bűnök közé sorolandó, és életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntethető.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,